A
Admin
Yönetici
Yönetici
Tavas Belediyesi'nin halk sağlığını önceleyen sosyal hizmetlerinden biri olan ücretsiz diyetisyen danışmanlığı, vatandaşlardan tam not aldı. Belediye tarafından sunulan bu destek, sağlıklı yaşam konusunda bilinçli adımlar atmak isteyen Tavaslılar için önemli bir kaynak haline geldi. Beslenme Danışmanlığına Büyük İlgi Belediye bünyesinde hizmet veren Diyetisyen Ayşegül Atlıoğlu, kilo yönetimi, hastalık dönemlerinde beslenme, gebelik sürecinde doğru beslenme ve çocukluk çağında sağlıklı beslenme gibi konularda vatandaşlara birebir destek sunuyor. Uzman desteğinin tamamen ücretsiz olması, özellikle dezavantajlı gruplar için erişilebilirliği artırırken, danışan sayısı da her geçen gün artıyor. Vatandaşlardan Başkan Tatık’a ve Diyetisyen Atlıoğlu’na Teşekkür Belediyenin yaptığı memnuniyet anketlerinde, bu tür bir hizmetin Tavas’ta ilk kez sunulduğu ve vatandaşların bu hizmetten oldukça memnun kaldığı dikkat çekti. Bazı vatandaşlar memnuniyetlerini kaleme aldıkları mektuplarla dile getirirken, Belediye Başkanı Kadir Tatık ve Diyetisyen Ayşegül Atlıoğlu’na teşekkür mesajları iletti. Başkan Tatık: “Vatandaşlarımızın Memnuniyeti En Büyük Motivasyonumuz” Hizmetin gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Ücretsiz Diyetisyen Danışmanlık Hizmetimiz, mahallelerimizde büyük ilgi görüyor. Diyetisyenimiz Ayşegül Atlıoğlu’nu ziyaret ederek hizmet süreci hakkında bilgi aldım. Vatandaşlarımızın kendi el yazılarıyla ilettiği teşekkür mesajlarını okumak bizleri hem gururlandırdı hem de duygulandırdı. Hemşehrilerimizin sağlıklı yaşam konusunda bu denli bilinçli adımlar atması sevindirici. Tavas’ta her bir vatandaşımızın hayatına dokunan projeler üretmeye devam edeceğiz. Bu duyarlılıklarından ötürü vatandaşlarımıza, emeklerinden dolayı da tüm çalışma arkadaşlarıma ve diyetisyenimize yürekten teşekkür ediyorum.” Tavas’ta Sağlıklı Yaşam İçin Yeni Bir Adım Tavas Belediyesi’nin başlattığı bu uygulama, yerel yönetimlerin halk sağlığına katkı sunma konusunda üstlenebileceği rollerin önemli bir örneği olarak değerlendiriliyor. Belediye, benzer sosyal destek projeleriyle halkın yaşam kalitesini artırmayı sürdürecek. Tavas Belediyesi'nin halk sağlığını önceleyen sosyal hizmetlerinden biri olan ücretsiz diyetisyen danışmanlığı, vatandaşlardan tam not aldı. Belediye tarafından sunulan bu destek, sağlıklı yaşam konusunda bilinçli adımlar atmak isteyen Tavaslılar için önemli bir kaynak haline geldi. Beslenme Danışmanlığına Büyük İlgi Belediye bünyesinde hizmet veren Diyetisyen Ayşegül Atlıoğlu, kilo yönetimi, hastalık dönemlerinde beslenme, gebelik sürecinde doğru beslenme ve çocukluk çağında sağlıklı beslenme gibi konularda vatandaşlara birebir destek sunuyor. Uzman desteğinin tamamen ücretsiz olması, özellikle dezavantajlı gruplar için erişilebilirliği artırırken, danışan sayısı da her geçen gün artıyor. Vatandaşlardan Başkan Tatık’a ve Diyetisyen Atlıoğlu’na Teşekkür Belediyenin yaptığı memnuniyet anketlerinde, bu tür bir hizmetin Tavas’ta ilk kez sunulduğu ve vatandaşların bu hizmetten oldukça memnun kaldığı dikkat çekti. Bazı vatandaşlar memnuniyetlerini kaleme aldıkları mektuplarla dile getirirken, Belediye Başkanı Kadir Tatık ve Diyetisyen Ayşegül Atlıoğlu’na teşekkür mesajları iletti. Başkan Tatık: “Vatandaşlarımızın Memnuniyeti En Büyük Motivasyonumuz” Hizmetin gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Ücretsiz Diyetisyen Danışmanlık Hizmetimiz, mahallelerimizde büyük ilgi görüyor. Diyetisyenimiz Ayşegül Atlıoğlu’nu ziyaret ederek hizmet süreci hakkında bilgi aldım. Vatandaşlarımızın kendi el yazılarıyla ilettiği teşekkür mesajlarını okumak bizleri hem gururlandırdı hem de duygulandırdı. Hemşehrilerimizin sağlıklı yaşam konusunda bu denli bilinçli adımlar atması sevindirici. Tavas’ta her bir vatandaşımızın hayatına dokunan projeler üretmeye devam edeceğiz. Bu duyarlılıklarından ötürü vatandaşlarımıza, emeklerinden dolayı da tüm çalışma arkadaşlarıma ve diyetisyenimize yürekten teşekkür ediyorum.” Tavas’ta Sağlıklı Yaşam İçin Yeni Bir Adım Tavas Belediyesi’nin başlattığı bu uygulama, yerel yönetimlerin halk sağlığına katkı sunma konusunda üstlenebileceği rollerin önemli bir örneği olarak değerlendiriliyor. Belediye, benzer sosyal destek projeleriyle halkın yaşam kalitesini artırmayı sürdürecek.