Taş Bebek 89 yaşında!

A

Admin

Yönetici
Yönetici
Türk sinema ve müzik dünyasının unutulmaz isimlerinden Gönül Yazar, "Dudaktan Kalbe" ve "Vurgun" gibi klasikleşmiş filmlerle, "Sus Sus", "Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar" ve "Tadı Yok Sensiz Geçen" gibi şarkılarla hafızalara kazındı. "Taş Bebek" lakabıyla anılan sanatçı, hem yeteneği hem de güzelliğiyle izleyicilerin hafızasında özel bir yere sahip. SAĞLIK İDDİALARI VE YALANLAMA Son aylarda sağlık durumu hakkında çıkan iddialar gündem olmuştu. Geçtiğimiz dönemde "entübe edildi" şeklinde haberler ortaya çıkmış, sevenlerini endişelendirmişti. Gönül Yazar ise sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Hakkımda 'entübe edildi' şeklinde çıkan haber yalan ve asılsızdır. Onu yazan kişiyi, sürekli yalan haber yaptığı için engelledim" dedi. NEŞELİ VE ESPRİLİ ANLAR Dün 89. yaşını kutlayan Yazar, pasta üzerindeki mumları üflerken davetlilere keyifli anlar yaşattı. "Allah'tan tek istediğim kilo almak, millet zayıflamak istiyor, ben kilo almak istiyorum" diyen sanatçı, dilek tutarken gülerek, "Bir koca daha istiyorum" sözleriyle etrafındakileri kahkahaya boğdu. HABERLER.COM

Geri