A
Admin
Yönetici
Yönetici
Show TV ekranlarında yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programı, kamuoyunu sarsan Oğuz Murat Aci davasına sahne oldu. Programda ilk kez karşı karşıya gelen Aci’nin eşi Şükriye Aci ile kayınpederi Özer Aci arasında tansiyon yükseldi. Canlı yayında gündeme gelen tazminat pazarlığı iddiaları, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. “KAYINPEDERİM 100 MİLYON TL TALEP ETTİ” Şükriye Aci, Timur C. ve annesi Eylem Tok ile yapılan uzlaşmaya dair açıklamalarda bulundu. “Evet, uzlaştık ama detayları gizlilik kararı gereği paylaşamıyorum. Asıl kayınpederim 100 milyon TL istedi” sözleri, stüdyoda şok etkisi yarattı. Bu iddiaya sert tepki gösteren Özer Aci ise, “Oğlumun hayatını kimse pazarlık konusu yapamaz. Şikayetim de davam da devam ediyor!” diyerek rest çekti. “ABARTI DEĞİL, ZATEN HAKKIMIZ OLAN MEBLAĞDI” Şükriye Aci, alınan tazminatla ilgili iddiaları doğrulamazken, meblağın abartıldığını savundu. “Bu zaten bizim dava sürecinden alacağımız tazminattı” dedi. Şahsi şikayetini ise yaşadığı psikolojik yıkımı gerekçe göstererek geri çektiğini belirtti. Ayrıca, kazadan sadece üç gün sonra asıl pazarlığın Özer Aci tarafından yapıldığını öne sürdü. “BENİ DAVADAN DIŞLADILAR” Gelin, süreçte yalnız bırakıldığını ifade ederek, “Beni kimse dinlemedi. Asıl muhatap bendim ama susturuldum. Haklıyken haksız duruma düşürüldüm” dedi. Bu iddiaları kesin bir dille yalanlayan baba Özer Aci ise, “Gelinim iftira atıyor. Hiçbir pazarlık yapmadım” şeklinde konuştu. Kaynak: Haber Merkezi