A
Admin
Yönetici
Yönetici
Kanser tedavisi sürecinde hayatını kaybeden ünlü oryantal Tanyeli, ölümünün ardından da sevdiklerinin kalbinde yaşamaya devam ediyor. Eşi İlker Sünneli, 12. evlilik yıl dönümlerinde yaptığı duygusal paylaşımla bir kez daha yürekleri burktu. Hayat Arkadaşına Duygusal Mesaj: “Cennet Mekanında En Güzellikler Senin Olsun” Yaklaşık 2,5 yıl boyunca pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli, 17 Mart 2025 tarihinde, tedavi gördüğü hastanede entübe edildikten sonra hayata veda etmişti. Acı haberi alan sanat camiası ve hayranları büyük bir üzüntü yaşarken, eşi İlker Sünneli de sık sık yaptığı paylaşımlarla duygularını dile getiriyor. Sünneli, bu kez 12. evlilik yıl dönümleri nedeniyle Instagram hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. “Bugün evliliğimizin 12. yılı bitti canımın içi. Cennet mekanında, rabbim sana en güzelliklerinden nasip etsin. Seni seviyorum güneşin kızı.” sözleriyle eşine olan sevgisini ve özlemini dile getirdi. “Hakkınızı Helal Edin” Demişti: Tanyeli'nin Son Mesajı Yürek Burkmuştu Tanyeli, vefatından sadece birkaç hafta önce sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda, sağlık durumu hakkında bilgi vermiş ve sevenlerinden helallik istemişti. “Hastanedeyim, Allah nasip ederse bugün yarın taburcu olacağım inşallah. Genelde tedavi için aldığım ilaçlar uyku yapıyor ve uyuyorum. Mesajlara cevap verebilecek durumda olmuyorum. Hakkınızı helal edin.” ifadelerini kullanmıştı. Sanat Dünyası ve Hayranları Yasta Ünlü oryantalin cenazesi, 18 Mart’ta Zincirlikuyu Camii’nde kılınan öğle namazının ardından toprağa verilmişti. Törene sanat dünyasından birçok isim katılırken, hayranları da onu son yolculuğunda yalnız bırakmamıştı. Gerçek Gündem