A
Admin
Yönetici
Yönetici
Survivor denince akla gelen isimlerden biri olan Nagihan Karadere, katıldığı bir programda yarışmadan ne kadar kazandığına dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Aynı zamanda özel hayatına dair ilk kez sevgilisiyle ilgili detaylar paylaştı. SURVİVOR’DAKİ TARTIŞMALAR VE KAVGALAR Sivri diliyle sık sık konuşulan Nagihan Karadere, Survivor’da Aleyna Kalaycıoğlu ile yaşadığı kavga ile çok konuşulmuştu. Yarışmanın parkurlar kraliçesi olarak bilinen Karadere, rekabetin ve tartışmaların içinde yer aldı. "BENİ KISKANIYORLAR" İDDİASI Programda “Seni en çok kim kıskanıyordu orada?” sorusuna yanıt veren Nagihan Karadere, “Çok var. İsim olarak çok az insan beni kıskanmıyordu. Mesela Nefise kıskanmaz, Merve kıskanmaz, Pınar kıskanmaz geri kalan hepsi kıskanır. Bir Damla kıskanır, Seda, Ayşe, hepsini ekleyebilirsin. İnsanların beni Survivor’da istemelerini kıskanıyorlar. Herkes ikili oynuyor, hatta ikili değil onlu oynuyor. Senin gibi halk insanı çok seviyor. Etki tepki gösteriyoruz insanlar bundan mutluluk duyuyor. Eleştirecek yer arıyorlar” dedi. ÖZEL HAYATINA İLİŞKİN AÇIKLAMA Nagihan Karadere, özel hayatında bir iş insanı ile aşk yaşadığını da ilk kez açıkladı. MİLLİYET