A
Admin
Yönetici
Yönetici
Bir süredir tatilin tadını çıkaran Şükran Ovalı, eşi Caner Erkin ve kızı Mihran Ela ile keyifli anlarını takipçilerinin beğenisine sundu. Erkin de eşinin paylaşımını yorumsuz bırakmadı
Futbolcu Caner Erkin ile 2017 yılında Roma'da dünyaevine giren Şükran Ovalı, 2018'de de kızı Mirhan Ela'yı kucağına aldı.
Oyunculuğu kadar sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemden düşmeyen Ovalı, şimdilerde yorgunluk atıyor.
Tatilin tadını çıkaran Şükran Ovalı, eşi Caner Erkin ve kızıyla keyifli anlarını gözler önüne serdi.
40 yaşındaki Şükran Ovalı'nın paylaştığı aile tatilinden karelere Caner Erkin kayıtsız kalamadı. Erkin, eşinin paylaştığı karelere "Aşklarım" notunu düştü.
Öte yandan Şükran Ovalı, İbrahim Selim'in YouTube programına konuk olduğunda; eşiyle tanışma hikayelerini anlatmıştı. Futbolcu olarak Erkin'den hoşlanmadığını dile getiren Ovalı, bir doktor kliniğinde tanıştıklarını ve eşinin kendisine ulaşmaya çalıştığını ancak reddettiğini ifade etmişti. Ovalı, "Bir gün, ‘Ben rüyamda gördüm, evleneceğiz’ dedi. Kesin 'manyak' derken çocuğumuz oldu. Caner’i çok seviyorum. Ben onu 14 kez telefonda engelledim ve 9 yıldır bunun vicdan azabını çekiyorum" ifadelerini kullanmıştı.