Sporfest’te Katkı Sunanlara Plaket Verildi

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Fethiye Kaymakamlığı ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen 5. Uluslararası Fethiye Spor Festivali (Sporfest), bu yıl da binlerce sporcunun katılımıyla büyük bir coşku ve başarıyla tamamlandı. Festivalin ardından organizasyona katkı sağlayan kişi ve kurumlar için Ölüdeniz’de bir otelde teşekkür kahvaltısı düzenlendi. Kahvaltıya katılan davetlilere, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş ve Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit tarafından plaket takdim edildi. “Gençlerimizi Spora Teşvik Etmek İçin Elimden Geleni Yapıyorum” Kahvaltıda konuşan Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Sporfest’in yalnızca bir spor etkinliği değil, aynı zamanda gençlerin spora kazandırılması ve kötü alışkanlıklardan uzak tutulması açısından önemli bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu vurguladı. Ertaş, “Geldiğim günden bu yana gençlerimizi spora teşvik etmek için elimden geleni yapıyorum. Fethiye’mizin doğal güzellikleriyle birleşen bu organizasyon, sadece spor değil, turizm ve tanıtım açısından da büyük bir katkı sağlıyor. Sporfest'e destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bu desteğin çok kutsal olduğuna inanıyorum” dedi. “Hayal İle Başlayan Yolculuk, Türkiye'nin Sayılı Organizasyonlarından Biri Oldu” Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit ise 2019 yılında bir hayal olarak başlayan Sporfest’in, bugün Türkiye çapında bilinen ve değer gören bir organizasyona dönüştüğünü ifade etti. Yiğit, “Bugün geldiğimiz noktada, sponsorlarımızdan teknoloji ekibimize kadar herkesin emeği büyük. En büyük destekçimiz olan Sayın Kaymakamımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz yıl sadece yüzme yarışına 1.800 sporcu katıldı. Bu rakamlar, coğrafyamızın güzelliğini ve organizasyonumuzun kalitesini ortaya koyuyor. Bu güzel coğrafyada yaşamak hepimiz için büyük bir şans” diye konuştu. Katılımcıların büyük memnuniyetle ayrıldığı kahvaltı programı, destekçilere verilen plaketler ve yapılan samimi konuşmalarla sona erdi.

Geri