Sosyal medya bu karşılaşmayı konuşuyor! 21 yıl sonra bir araya geldiler

A

Admin

Yönetici
Yönetici
Ünlü şarkıcı Deniz Seki, 2004 yılında jüri üyesi olduğu Popstar yarışmasında yarışmacı olan Rıza Tamer ile 21 yıl aradan sonra karşılaştı. Karşılaşmayı ölümsüzleştiren Seki, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Popstar Yarismasinda Biri Juri Biri De Yarismaciydi Deniz Seki Ve Riza Tamer 21 Yil Sonra Bulustu

DENİZ SEKİ’DEN DUYGUSAL PAYLAŞIM

Seki paylaşımında, “Yıl 2004… Popstar sahnesinde jüri koltuğundaydım, karşımda pırıl pırıl bir genç vardı: Rıza Tamer. 21 yıl geçmiş… Bugün karşıma bambaşka bir yerde, dimdik ayakta, yolunu kararlılıkla yürüyen bir sanatçı olarak çıktı. Zamanın nasıl geçtiğini görmek, bir çocuğun gözlerimin önünde büyüyüp kendi ışığını yakmasına tanık olmak çok kıymetli… Gurur duydum” ifadelerini kullandı.

TARTIŞMANIN GEÇMİŞİ

Seki ve Tamer arasında 21 yıl önceki tartışma, “Sen çok ukalasın, sinir bozucu bir tavrın var” sözleriyle başlamıştı. Rıza Tamer ise buna, “Ben kalırsam star olurum ama sizin kararınız önemli. Star olmak sadece sesle değil, sahne enerjisiyle de olur. Türkiye’de birçok güzel ses var” şeklinde yanıt vermişti.

Geri