Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
682488cd0a76949bbc03e0c6.jpg

Savaşların yeni sorunlar doğurduğunu ifade eden Erdoğan, 'Türkiye bu sorunlarla yüzleşmek zorunda kalıyor.' dedi.Cumhurbaşkanı Erdoğan, suyun ve tarımın öneminin arttığını, gıda güvenliğini sağlamanın da mili güvenlik meselesi olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;Sizleri hürmetle, muhabbetle selamlıyorum. Cumhurbaşkanlığı külliyemize, bu gazi mekana hepiniz hoş geldiniz. 81 ilimizde emek veren, alın teri döken çiftçilerimize selamlarımı, sevgilerimi gönderiyorum. Çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Günü'nü tebrik ediyorum. Üretimimize yaptıkları katkı için her bir kardeşimize kalpten teşekkürlerimi iletiyorum. Tarım ve Orman Bakanlığı'mıza ve şura için emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Çok geniş bir yelpazeyi kapsayan 16 çalışma alanında kısa, orta ve uzun vadeli stratejiler belirlendi. Katılımcılar yoğun mesai harcayarak şurayı başarı ile neticelendirdi. Şura kararlarının ülkemiz ve milletimiz için hayırlar getirmesini diliyorum.

Tarım faaliyetimizi geliştirecek kararların uygulama süreçlerini takip edeceğim.

Alıntı Metni
FT'den çarpıcı analiz: Türkiye Avrupa güvenliği için nasıl hayati bir ülke haline geldi?
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni belediye statüsüne ihtiyaç var
İstanbul'daki kritik Ukrayna-Rusya zirvesine son 1 gün: Trump'tan flaş Türkiye açıklaması!

Geri