Sokakta dehşet anları: Palyaço kıyafetli şüpheli sokakta oynayan çocukları kovaladı iddiası!

A

Admin

Yönetici
Yönetici
Bursa’nın Osmangazi ilçesi Alaaddin Mahallesi’nde, elinde bıçak olduğu iddia edilen palyaço kıyafetli bir kişi, 18 Ağustos saat 21.30 sıralarında sokakta oynayan çocukları kovaladı. Olay, mahalle sakinleri arasında paniğe yol açtı.

GÜVENLİK KAMERASI ANLARI ORTAYA ÇIKTI

1. Zindankapı Sokak’ta bulunan bir güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, sokağın başında görülen şüpheli nedeniyle iki kadın üç çocukla birlikte eve koşarak girdi. Kapıyı kapatan kadınların ardından şüpheli bir süre evin önünde bekledi, ardından tam uzaklaşacağı sırada geri dönerek pencereye doğru el salladı.

MAHALLE MUHTARINDAN AÇIKLAMA

Mahalle muhtarı Emine Aytekin, DHA muhabirine yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Geçen gün ben de evimin balkonunda otururken, aşağıdan geçen palyaço kıyafetli birini gördüm. İleride bir otel olduğu için, oraya eğlenceye gittiğini düşündüm. Ama hal ve hareketleri tuhaftı. Mahalleden birkaç kişiden de şikayet gelince emniyete bildirdim. Tedirginiz” dedi. Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, mahalle sakinlerinin şikayetleri üzerine olayla ilgili inceleme başlattı. Şüphelinin kimliğinin tespit edilmesi ve yakalanması için çalışma sürüyor.

Geri