A
Admin
Yönetici
Yönetici
MEB, 2024-2025 AÖL 3. dönem sınav takvimini açıkladı. Yüz yüze sınavlar 19-20 Temmuz’da, e-Sınavlar ise 1-31 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. Sınav giriş belgeleri 14 Temmuz’da erişime açılacak. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 2024-2025 eğitim yılı 3. dönem sınav takvimini kamuoyuyla paylaştı. Sınavlara girecek öğrenciler için yüz yüze ve e-Sınav seçenekleri sunulurken, sınav tarihleri ve sınav giriş belgelerinin yayımlanma tarihi de netleşti. AÖL 3. DÖNEM SINAVLARI NE ZAMAN YAPILACAK? AÖL öğrencileri için 3. dönem sınavları iki farklı formatta gerçekleştirilecek: Yüz Yüze Sınavlar: 19-20 Temmuz 2025 tarihlerinde, basılı sınav evraklarıyla okullarda yapılacak. e-Sınavlar: Randevu alan öğrenciler, 1-31 Temmuz 2025 tarihleri arasında MEB'in e-Sınav merkezlerinde sınavlarını tamamlayabilecek. SINAV GİRİŞ BELGELERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK? AÖL 3. dönem sınavlarına katılacak öğrencilerin sınav giriş belgeleri, 14 Temmuz 2025 tarihinde erişime açılacak. Öğrenciler, bu belgeleri resmi adresi üzerinden T.C. kimlik numaralarıyla alabilecek. KAYNAK: NTV