Sibel Taşçıoğlu’ndan ayrılık sonrası dikkat çeken açıklama: “Ne yani, yalan mı söyleyeyim?”

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
‘Kızılcık Şerbeti’ dizisinde canlandırdığı ‘Pembe’ karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Sibel Taşçıoğlu, diziden sürpriz bir şekilde ayrılmasının ardından yaptığı açıklamalarla yeniden gündeme geldi. Üç sezon boyunca dizide yer alan ve karakterinin ölümüyle hikâyeye veda eden Taşçıoğlu, samimi sözleriyle dikkat çekti. Diziden ayrılığını sosyal medya üzerinden duyuran oyuncu, “3 sezon boyunca kalbimin en derin yerinden can verdiğim bir hikâyeye bugün veda ediyorum. Her anı, her sahnesi, her dostluğu unutulmaz” diyerek izleyicilere veda etti. Ancak bu duygusal paylaşımın ardından, dizinin senaristi Zeynep Gür’ü sosyal medyada takipten çıkarması, spekülasyonlara yol açtı. Sibel Taşçıoğlu’nun bu hamlesi kamuoyunda tartışma yaratırken, Zeynep Gür ise yaptığı açıklamada, “Vallahi ben de haberlerden öğrendim. Bu bir hikâye meselesiydi. Hep profesyonel düşündüm, böyle de devam edecek” diyerek konuya açıklık getirdi. Taşçıoğlu, ayrılığın ardından geçtiğimiz günlerde dizide ‘Mustafa’ karakterine hayat veren Emrah Altıntoprak ile birlikte bir etkinlikte görüntülendi. Burada kendisine yöneltilen “Kızılcık Şerbeti’ni takip ediyor musunuz?” sorusuna verdiği “Hayır, ama ne yani yalan mı söyleyeyim, etmiyorum” yanıtı, sosyal medyada gündem oldu. Başka dizileri takip edip etmediği sorulduğunda ise, “Var, bütün hepsini takip ediyorum” diyerek sözlerine açıklık getirdi. Sibel Taşçıoğlu’nun net tavrı ve samimi açıklamaları, hem hayranlarından hem de sosyal medya kullanıcılarından yoğun ilgi gördü. Ayrılığına dair perde arkası merak edilirken, ünlü oyuncunun yeni projelere ne zaman adım atacağı da şimdiden merak konusu oldu. (Sözcü)

Geri