Sibel Taşçıoğlu, Kızılcık Şerbeti’ne veda ederken gerçekleri açıkladı!

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Kızılcık Şerbeti dizisinin Pembe karakterine hayat veren Sibel Taşçıoğlu, diziden beklenmedik bir şekilde ayrılmasının ardından hayranlarıyla buluştuğu etkinlikte dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Taşçıoğlu, dizideki vedasının perde arkasını ve hakkındaki iddiaları net bir şekilde yalanladı. İşte, oyuncunun çarpıcı açıklamaları ve ayrılığının ardındaki gerçekler. Pembe Karakterinin Veda Sahnesi Beklenmedikti Sibel Taşçıoğlu, Kızılcık Şerbeti dizisinde Pembe karakterinin ani bir ölümle ekranlara veda etmesinin ardından, hayranlarının ilgisiyle karşılaştı. Oyuncu, karakterinin sonu hakkında duygusal bir açıklama yaparak, “Pembe için beklediğim bir son değildi. Senaryoyu ben yazıyor olsaydım, farklı bir son düşünürdüm. Ölmeyi beklemiyordum. Ama senaristler böyle uygun görmüş” dedi. Bu sözleriyle, senaryo ekibinin kararına saygı duysa da Pembe'nin hikayesinin farklı bir şekilde sonlanmasını istediğini belirtti. Sağlık Sorunları ve Yeni Dizi İddiaları Yalanlandı Diziden ayrılığının ardından sosyal medyada hakkında birçok söylenti yayıldı. “Başka bir diziye geçtiği” ve “sağlık sorunları yaşadığı” yönündeki haberler, Sibel Taşçıoğlu tarafından kesin bir dille yalanlandı. Oyuncu, bu tür iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, “Başka diziye gittiğim iddiası yalan. 'Hastalığa yakalandı, tedavi için ayrıldı' söylentisi de doğru değil” şeklinde açıklama yaptı. Taşçıoğlu, ayrılmasının tek sebebinin senaryo gereği olduğunu ve sağlık durumu ile herhangi bir ilgisi olmadığını vurguladı. Sibel Taşçıoğlu’nun Duygusal Veda Hayranlarıyla buluştuğu etkinlikte, Pembe karakteri üzerinden duygu dolu anlar yaşandığı görüldü. Emrah Altıntoprak ve Bahtiyar Memili ile katıldığı etkinlikte, oyuncu karakterinin diziye vedasını anlatırken duygu yüklü bir atmosfer oluştu. Pembe'nin ekranlardaki yolculuğu sona ermiş olsa da, izleyicilerin kalbinde derin izler bıraktığına dair sözler, Taşçıoğlu’nun Kızılcık Şerbeti’ndeki başarısını bir kez daha gözler önüne serdi. Gelecek Planları ve Projeleri Kızılcık Şerbeti’nden ayrılan Sibel Taşçıoğlu’nun, şu an için yeni projelere dair açıklamalar yapmadığı görülse de, oyuncunun hayranları gelecekteki projelerini sabırsızlıkla bekliyor. Taşçıoğlu’nun Pembe karakteriyle izleyicilerin gönlünde taht kurduğuna hiç şüphe yok. Oyuncunun yeni projelerde nasıl bir performans sergileyeceği ise merak konusu. Gerçek Gündem

Geri