A
Admin
Yönetici
Yönetici
Türk müziğinin sevilen isimlerinden Sibel Can, oğlu Emir Aksüt’ün mezuniyet gururunu yaşadı. Sulhi Aksüt ile evliliğinden dünyaya gelen küçük oğlu Emir, İngiltere’nin köklü eğitim kurumlarından Westminster Üniversitesi’nden mezun oldu. Aile arasında sade ama duygusal anların yaşandığı mezuniyet töreninde Sibel Can ve kızı Melisa Ural da yer aldı. Aile Desteğiyle Törene Katıldı 2000 yılında Sulhi Aksüt ile evlenip 2010 yılında yollarını ayıran Sibel Can, bu evlilikten dünyaya gelen Emir’in eğitim sürecine her zaman destek verdi. İngiltere’de yüksek öğrenimini tamamlayan Emir Aksüt’ün mezuniyet töreni Londra’da düzenlendi. Törene, annesi Sibel Can ve ablası Melisa Ural birlikte katıldı. Ünlü sanatçı, oğlunun diplomasını aldığı anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. "Seninle Gurur Duyuyorum" Sibel Can, Instagram'da yaptığı paylaşımda duygularını şu sözlerle dile getirdi: “Canım oğlum tebrikler. Seninle gurur duyuyorum. Seni çok seviyorum.” Paylaşım, kısa sürede binlerce beğeni alırken, takipçilerinden de tebrik yorumları geldi. Ünlü sanatçının sevenleri, bu özel günde oğlunu yalnız bırakmamasını takdirle karşıladı. Melisa Ural’dan Duygusal Paylaşım Sibel Can’ın, ilk eşi Hakan Ural ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Melisa Ural da kardeşi Emir için sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Kardeşiyle objektif karşısına geçtiği videoyu yayınlayan Ural, paylaşımına “Emir’im bitaneciğim. Seni çok fazla seviyorum” notunu ekledi. Aile arasındaki sıcak bağ bir kez daha gözler önüne serildi. Sibel Can'ın Aile Tablosu Sibel Can’ın üç çocuğu bulunuyor. 1988-1999 yılları arasında Hakan Ural ile evli kalan sanatçının bu evlilikten Engincan ve Melisa adında iki çocuğu, 2000-2010 yılları arasında Sulhi Aksüt ile olan evliliğinden ise Emir adında bir oğlu bulunuyor. Sanatçının çocuklarıyla kurduğu güçlü bağ, sık sık sosyal medya paylaşımlarına da yansıyor. Sözcü