A
Admin
Yönetici
Yönetici
Seydikemer ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen "Gönüller Buluşması" etkinliği, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Seydikemer Belediyesi önünde düzenlenen ücretsiz konserde vatandaşlar alanı doldurdu, türkü dolu gece hafızalara kazındı. Programda sevilen sanatçılar Ali Kınık, Ozan Manas ve sürpriz konuk Alperen Kekilli sahne aldı. Coşkulu kalabalık sanatçılara türkülerde eşlik etti, ellerde bayraklarla unutulmaz görüntüler ortaya çıktı. Gecede ilk olarak sahneye çıkan Ozan Manas, "Vatan Sağ Olsun", "Bozkurtlar" ve "Yedi Iklim Tek Vatan" gibi eserleriyle izleyicilere duygusal anlar yaşattı. Millî ve manevi değerleri öne çıkaran eserleriyle gönüllerde taht kuran Manas’a vatandaşlar yoğun alkışlarla eşlik etti. Ardından sahneye çıkan ünlü sanatçı Ali Kınık, "Turan", "Kurtlar Sofrası", "Ben Sokak Adamı Değilim", "Yalnız Değilsin" ve "Benden Öte Benden Ziyade" gibi sevilen türkülerini seslendirdi. Kalabalık, türkülere hep bir ağızdan eşlik ederek alanı adeta dev bir koroya çevirdi. Alperen Kekilli’den Büyük Sürpriz Gecenin sürpriz ismi ise genç sanatçı Alperen Kekilli oldu. Sürpriz şekilde sahneye çıkan Kekilli, büyük beğeni toplayan "İşte Geliyor Bizim Çocuklar" adlı parçayı seslendirerek geceye renk kattı. Coşkulu kalabalık, parçaya alkışlar ve tezahüratlarla eşlik etti. “Seydikemer, Vatanına, Bayrağına Ve Kültürel Değerlerine Sahip Çıkan Bir İlçedir” MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç ise, "Seydikemer, vatanına, bayrağına ve kültürel değerlerine sahip çıkan bir ilçedir. Bugün burada yaşadığımız coşku, bunun en güzel örneğidir. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Bu tarz etkinlikleri artırarak sürdürmeye kararlıyız." ifadelerini kullandı. “Birliğimizi Ve Beraberliğimizi Pekiştiriyoruz” Seydikemer Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli, “Bugün burada sadece bir konser düzenlemiyoruz. Bu akşam gönüllerimizi birleştiriyor, birliğimizi ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz. Kültürel değerlerimize sahip çıkan sanatçılarımıza ve bu geceyi şereflendiren tüm vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Seydikemer, her zaman olduğu gibi birlik ve dayanışmanın en güzel örneğini sergiliyor" dedi. “Türkülerin Birleştirici Gücüyle Gönüllerimiz Buluşuyor” MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Tülin Tuncay ise, “Bu milletin mayasında kardeşlik vardır. Türkülerin birleştirici gücüyle gönüllerimiz buluşuyor. Buradaki atmosfer bize bir kez daha gösteriyor ki, inancımız, kültürümüz ve ülkülerimiz oldukça, bu milletin sırtı yere gelmez" diye konuştu. “Bu Güçlü Ses, Davamızın Ve Milletimizin Kararlılığını Ortaya Koymaktadır” MHP Muğla İl Başkanı Burak Demirel ise birlik vurgusu yaparak, "Seydikemer’den yükselen bu güçlü ses, davamızın ve milletimizin kararlılığını ortaya koymaktadır. Bugün burada oluşan tablo, bizim inancımızın, ülkümüze olan sadakatimizin göstergesidir. Bu güzel geceyi organize eden ilçe teşkilatımıza ve katılım sağlayan kıymetli halkımıza teşekkür ediyorum" dedi. Gecenin sonunda Seydikemer Belediye Başkanı ve MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, sanatçılara teşekkür plaketi takdim etti.