Şevval Şahin'den aşk hayatı hakkında samimi açıklamalar!

A

Admin

Yönetici
Yönetici
2018 Miss Turkey birincisi Şevval Şahin, dijital platformda yayınlanan “Şimdi Konuşmak Moda” programına konuk oldu. Genç model, sunucular Uğurkan Erez ve Erol Albayrak’ın aşk ve ilişkiler üzerine sorularını yanıtladı.

SADAKAT VE İLİŞKİLERDE TAVİZ YOK

Şahin, aşk hayatında sadakatin kendisi için çok önemli olduğunu belirterek, şunları söyledi:
“Ben ilişki insanıyım. Aşk hayatımda sadakat kesinlikle olmalı. Beni küçük duruma düşürecek en ufak bir şey olursa kabul etmem. Kadınlar taviz verince üzülüyorum.”

ÇOK LİNÇ EDİLDİM AMA KENDİME GÜVENDİM

Genç manken, yarışma yıllarına dair bilinmeyenleri de paylaştı:
“İnsanlar sürekli güzelliği eleştiriyor. Haksızlık yapıyorlar. Çok defa linç edildim. Bazılarına göre hiç güzel değildim ama hep kendime güvendim.”

Şahin, babasının ısrarıyla katıldığı Miss Turkey yarışmasının hayatındaki dönüm noktası olduğunu ifade etti.

HAYATINA VE MESLEĞİNE DAİR BİLİNMEYENLER

Programda Şevval Şahin, Londra-İstanbul arasında geçen yaşamı, takıntıları, aşk hayatındaki kuralları, ideal erkeği, evliliğe yaklaşımı, ilginç teklifleri ve mesleğinde taviz vermediği noktaları da izleyicilerle paylaştı. Gösterim, Cuma akşamı saat 18.00’da YouTube üzerinden yayınlanacak.

(SNOPMAGAZİN)

Geri