Settar Tanrıöğen: “Hemşirem olmadan sokağa adım atmıyorum”

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Geçirdiği beyin kanaması sonrası uzun bir tedavi süreci geçiren usta oyuncu Settar Tanrıöğen, sağlık durumu hakkında ilk kez kamuoyuna açıklamada bulundu. Ocak ayında yaşadığı rahatsızlık sonrası üç kez ameliyat edilen Tanrıöğen, fiziksel olarak toparlanma sürecine girerken, hafızasıyla ilgili bazı sorunlar yaşadığını da samimiyetle dile getirdi. Tedavi süreci 1.5 ay sürdü 63 yaşındaki deneyimli sanatçı, 26 Ocak’ta bilinç bulanıklığı şikâyetiyle hastaneye kaldırıldıktan sonra beyin kanaması geçirdiği anlaşılmış, acil olarak ameliyata alınmıştı. Yaklaşık bir buçuk ay içinde üç kez operasyon geçiren Tanrıöğen, 14 Mart’ta Ataşehir’deki özel bir hastaneden taburcu edildi. Tedavi sürecinde dizisi Kızılcık Şerbetinden de ayrılmak zorunda kalan oyuncunun “Abdullah” karakteri, Ahmet Mümtaz Taylan’a devredildi. Bu gelişme dizinin izleyicileri tarafından üzüntüyle karşılandı. İyileşme süreci sürüyor Usta oyuncu, taburcu edilmesinin ardından geçen haftaya kadar kameralardan uzak kalmayı tercih etti. İlk kez basın mensuplarının karşısına çıkan Tanrıöğen’in bitkin olduğu ancak moralinin yüksek olduğu gözlendi. Sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulunan Tanrıöğen, “Hemşirem olmadan sokağa adım atmıyorum. Hafızamda zaman zaman sorunlar yaşıyorum. Bazen aklımda söylenenleri tutamıyorum. Ama moralim yerinde, iyileşme sürecim iyi gidiyor” ifadelerini kullandı. Zihinsel toparlanmaya odaklandı Her zaman sakin tavırları ve derinlikli oyunculuğuyla tanınan Settar Tanrıöğen, şimdi hem fiziksel hem de zihinsel olarak toparlanma sürecine yoğunlaşmış durumda. Doktorları, sanatçının sosyal yaşama temkinli bir şekilde katılmasını öneriyor. Oyuncunun bu süreci dinlenerek ve kontrollü adımlarla geçirmesi bekleniyor. Haberler.com

Geri