A
Admin
Yönetici
Yönetici
Türk pop müziğinin önde gelen isimlerinden Serdar Ortaç, Orkun Işıtmak’ın YouTube’da yayınlanan “Pembe Yalanlar” adlı programına konuk oldu. Program formatı gereği yalan makinesine bağlanan Ortaç, soruları samimiyetle yanıtladı. "TARKAN BENİ İLK ARAYANLARDANDI" Ortaç, MS teşhisi konulduğu dönemde Tarkan’ın kendisini arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiğini söyledi. Ancak ilerleyen zamanlarda alkolün etkisiyle katıldığı bir yayında Tarkan hakkında kullandığı sözler nedeniyle pişmanlık duyduğunu belirtti. “MS teşhisi sonrası Tarkan beni ilk arayanlardan olmuştu. Daha sonra alkollü çıktığım bir yayında çok fazla Tarkan'dan bahsedilmesi üzerine kendisine küfrettim. Çok pişmanım, ilk gördüğüm yerde özür dileyeceğim.” "TÜM KAZANCIMI KUMARDA KAYBETTİM" Programda sorulan bir diğer soru ise sanatçının geçmişte sıkça gündeme gelen kumar alışkanlığına yönelikti. “Kumarda 50 milyon dolar kaybettiniz mi?” sorusuna net bir yanıt veren Ortaç, yaşadığı maddi kayıpları ve bunun hayatına etkilerini şu sözlerle anlattı: “Hayatımda kazandığım tüm parayı kaybettim. Kaç... Bilmiyorum saymak imkansız. Kumar seviyeni düşürür; kaliteni, aileni, paranı, evliliğini, sağlığını bitirir, her şeyi bitirir. Bir liram olmasın ama elim ayağım yerinde olsun isterim.” SÖZCÜ