A
Admin
Yönetici
Yönetici
İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" kapsamında Selçuk Sevgi Yolu’nda düzenlenen sergi, vatandaşlar ve turistler tarafından büyük ilgi gördü. İzmir'in 30 ilçesinden halk eğitim merkezlerinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, kursiyerlerin el emeğiyle ürettiği pek çok eser sergilendi. Ziyaretçiler, stantları gezerek farklı alanlardaki el sanatları, resimler ve kültürel objeleri inceleme fırsatı buldu. ÇEŞME’DEN TARİHİ VE SANATSAL DOKUNUŞ Etkinlikte Çeşme Halk Eğitim Merkezi de yerini aldı. İlçenin tarihini ve kültürel zenginliğini yansıtan suluboya resimler ve seramik çalışmalar, serginin dikkat çeken parçaları arasında yer aldı. Kurs eğitmeni Deniz Deviren’in rehberliğinde hazırlanan eserler, ziyaretçilerden tam not aldı. Çeşme Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Rıza Doğruyol, kurs eğitmeni ve kursiyerlerin katılımıyla gerçekleşen sergi, sanatseverlerle kursiyerleri bir araya getirdi. AÇILIŞA ÜST DÜZEY KATILIM Serginin açılışı, Selçuk Kaymakamı Oğuzalp Çağlar, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Daire Başkanları Hacı Ali Okur ve Sedat Seçkin Bozkurt, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi ve Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Serkan Atlan’ın katılımıyla yapıldı. Protokol üyeleri sergiyi gezerek kursiyerlerle sohbet etti, çalışmaları yakından inceledi.