A
Admin
Yönetici
Yönetici
Bayrampaşa Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde yapılan etkinlik Kur’ân-ı Kerîm’den bir Aşr-ı Şerif okunmasıyla başladı, sonra şehitler için okunan hatimlerin duasını Fehmi Atay okudu. Yazar Yılmaz Birinci, MHP eski Bayrampaşa İlçe Başkanı Ali Ulus, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Pakize Akbaba, Azmi Karamahmutoğlu, Yunus Meral günün anlam ve önemine dair konuşma yaptılar. Şair yazar Sami Sefer Coşkun ile Ertuğrul Gayretullah’ın okuduğu ‘Ağıtlar’ salonda duygusal anlara neden oldu. Çepni Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Muhammed Arif Genç, babasının dükkânının yedi kez bombalandığını, sekizinci saldırıda babası Yusuf Bahri Genç’in şehit olduğunu belirterek, “Küçük yaşta iki kardeşimle birlikte yetim kaldım. Babam bize mal ve makam bırakmadı ama sarsılmaz bir iman bıraktı. Burada düzenlediğimiz etkinliğe çok sayıda şehit ülkücünün ailesi ve yakınları olarak katıldınız. Size teşekkür ediyorum. O günleri yaşayan ağabeylerimizi dinledik. Allah vatan düşmanlarına fırsat vermesin” dedi. Programı MHP eski milletvekilleri Nazif Okumuş, Şevket Bülent Yahnici ve ülkücü camianın sembol isimlerinden Erdem Karakoç’un arasında olduğu çok sayıda vatandaş takip etti. (Hüdavendigâr Onur)