A
Admin
Yönetici
Yönetici
Düzce’de Anneler Günü çeşitli etkinliklerle kutlanırken, şehit anneleri Yenikent Şehit Yalçın Güzeler Polis Merkezi Mavi Teras’ta misafir edildi. Polis Eşleri Derneği (POLED) Düzce Şubesi tarafından düzenlenen programa Düzce Valisi Selçuk Aslan ve eşi Pınar Aslan, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, POLED Düzce Şubesi Başkanı Şule Ergüder ve dernek yönetimi, şehit anneleri, polis anneleri ve kadın polisler katıldı. Etkinliğin sürpriz konuğu ise ünlü halk müziği sanatçısı Yavuz Bingöl oldu. “Sizlerle birlikte olmak istedim” Konuşmasında, sahne almak için değil kıymetli annelerle bir araya gelmek için Düzce’de bulunduğunu belirten Bingöl, “Herkesin Anneler Günü’nü kutluyorum. Ben buraya böyle bir sürpriz yaptım yani aslında sahne kıyafetim de değil öyle çıktım geldim, sizlerle birlikte olmak istedim. Allah nice ömürler nasip etsin sevgili annelerimize, şehit annelerimize en başta olmak üzere.” dedi. “Bizi yalnız bırakmayan Yavuz Bingöl abimize teşekkürler” Düzce İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder ise “Bizi yalnız bırakmayan Yavuz Bingöl abimize özellikle ve özellikle teşekkür ediyor, hepinizin ayrı ayrı Anneler Günü’nü kutluyorum.” diye konuştu. “Tatlı bir sürpriz oldu” Etkinlikte tek tek masaları gezerek büyüklerle yakından ilgilenen ve konuşmasına tüm annelerin ‘Anneler Günü’nü kutlayarak başlayan Düzce Valisi Selçuk Aslan ise şu ifadeleri kullandı: “Bugün (11 Mayıs) malum Anneler Günü… Öncelikli olarak aramızda bulunan şehit annelerimiz, büyüklerimiz başta olmak üzere salonda bulunan tüm annelerin ve anne adaylarının Anneler Günü’nü kutlamak istiyorum. Tabii ki bugünü taçlandıran halkın sanatçısı Yavuz beyin bize güzel sürprizi hakikaten bizler açısından da damaklarımızda hoş bir rayiha gibi belki ebedi bir hatıra olarak birbirimize, evlatlarımıza ya da komşularımıza anlatacağımız tatlı bir sürpriz oldu. Bu sürprize vesile olduğu için il emniyet müdürümüze ve muhterem sanatçımız Yavuz beye çok teşekkür etmek istiyorum, en kalbi şükranlarımı sunuyorum ve yeniden Anneler Günü’nüzü kutluyorum. Hepimize rabbim sağlık, esenlik ve huzur nasip etsin diyerek saygıyla muhabbetle hepinizi selamlıyorum.” Anneler Günü programına eline aldığı saz ve seslendirdiği şarkılarla renk katan Yavuz Bingöl, konukları duygusal bir yolculuğa çıkardı. Etkinlik ikramlar ve günün anısına hediye takdimi ile sona erdi.