Samet Akaydın'dan oyuncu sevgilisi Hazal Çağlar'a evlilik teklifi

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Milli futbolcu Samet Akaydın ile oyuncu sevgilisi Hazal Çağlar, yaşadıkları birlikteliği bir adım öteye taşıma kararı aldı. Sosyal medyadan sık sık birlikte yaptıkları paylaşımlarla dikkat çekmeyi başaran çiftten, takipçilerini sevindirecek bir haber geldi. Akaydın, oldukça romantik bir organizasyonla Çağlar'a evlenme teklifi etti. Bu özel anları sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sunan Çağlar, paylaşımına, "Evet dedim!" notunu yazdı. Diğer yandan, Akaydın'ın Çağlar için hazırladığı sürpriz organizasyon takipçilerinden tam not almayı başardı. HAZAL ÇAĞLAR KİMDİR? Hazal Çağlar, 9 Kasım 1995 tarihinde İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır. Eğitimini Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nde tamamlayan Çağlar, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde de eğitim gördü. No 10 Studio’da temel oyunculuk eğitimi aldıktan sonra kamera önü oyunculuğu üzerine eğitim alarak kariyerine profesyonel olarak adım attı. Galatasaray TV’de bir süre sunuculuk yapan Çağlar, aynı zamanda sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesine ulaşmayı başardı. Kaynak: Haber Merkezi

Geri