Şakir Paşa'nın sevilen yıldızına Hakkiye Koral'ın torunundan büyük övgü!

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
NOW TV’nin sevilen dizisi Şakir Paşa Ailesi Mucize ve Skandallar'da “Hakkiye” karakterini canlandıran oyuncu Yağmur Başkurt, gerçek Şakir Paşa’nın torunu tarafından büyük takdir topladı. Dizideki performansıyla sosyal medyada dikkat çeken Başkurt’a, Şakir Paşa’nın torunu Sara Aykar’dan övgü dolu sözler geldi. Sara Aykar’dan Duygusal Teşekkür Gerçek hayatında Hakkiye Koral’ın torunu olan Sara Aykar, Yağmur Başkurt’a yönelik olarak, "Babaannemi senden daha iyi kimse canlandıramazdı, teşekkürler Yağmur" dedi. Başkurt da bu samimi sözlere, “Asıl ben çok teşekkür ederim Sara Hanım, destekleriniz için minnettarım” şeklinde yanıt verdi. Dizinin Zorlu Sezonu ve Duygusal Vedası Dizi, sezon boyunca yaşanan yangın felaketleriyle gündeme gelmişti. Sezon finalinde yaşanacak zaman atlaması öncesi, dizinin minik oyuncusu Azra Aksu veda açıklamasıyla izleyicileri duygulandırdı. Aksu, “Alyoşa, bazen seninle ben aynıydık, bazen ise hiç ben değildim. Senin çocukluğunu canlandırırken eski zamanların renkli dünyasına daldım. Umarım bunu başarabilmişimdir. Ekranlarda henüz sana veda etmedik ama benim için bu akşam yolun sonuydu. Seni unutmayacağım” sözleriyle duygularını dile getirdi. İddialı Başlayan Dizinin Geleceği Merak Konusu Sezona güçlü bir giriş yapan dizi, yaşanan olumsuzluklara rağmen izleyici ilgisini korumayı başardı. Sezon finalinde yapılacak zaman atlamasıyla hikayenin nasıl ilerleyeceği şimdiden merakla bekleniyor.7 Gerçek Gündem

Geri