Sağlıkta ekolojik yaklaşım: Medical Point’e ödül geldi

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Point Hastanesi, çevre dostu uygulamalarıyla önemli bir ödülün sahibi oldu. İş Dünyası ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği (SKD Türkiye) tarafından verilen “Sürdürülebilirlik ve Çevre Yönetimi Ödülü”, hastanenin çevreye olan duyarlılığını belgeledi. ÇEVRESEL SORUMLULUK ÖNE ÇIKTI Medical Point Hastanesi, sürdürülebilir kalkınma hedefleri doğrultusunda geliştirdiği çevre politikalarıyla dikkat çekti. Hastane, karbon ayak izini azaltan projeler, enerji tasarrufunu önceleyen sistemler, kaynak verimliliği sağlayan uygulamalar ve etkili atık yönetimi gibi birçok alanda önemli adımlar attı. EKOLOJİK DUYARLILIK SAĞLIKLA BULUŞTU Hastane yönetimi, sadece sağlık hizmeti sunmakla kalmayıp, aynı zamanda doğaya saygılı bir işletme anlayışı benimsedi. Ekolojik duyarlılığı kurumsal bir ilke haline getiren İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Point Hastanesi, çevresel yönetim anlayışını bu prestijli ödülle bir kez daha ortaya koydu. “VİZYONUMUZUN BİR YANSIMASI” Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Kubba, kazanılan ödülle ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “Bu ödül, sürdürülebilirlik vizyonumuzun ve kültürümüzün bir yansımasıdır. Uluslararası alandaki kalite yaklaşımımızın, enerji ve çevre yönetim sistemlerimizin uyumlu ve etkin işleyişiyle kazandığımız bu başarı, bize hem ilham hem sorumluluk yüklüyor.”

Geri