Safiye Soyman'ın oğlu Harun Akaröz’ün mezarı başında duygusal anları

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Sanatçı Safiye Soyman, geçtiğimiz yıl vefat eden oğlu Harun Akaröz için Muğla’nın Bodrum ilçesindeki mezarı başında anma töreni düzenledi. Duygusal anların yaşandığı törende Soyman, gözyaşları içinde dua etti. HARUN AKAROZ İÇİN GÜNDEĞAN MEZARLIĞI'NDA TÖREN Geçen yıl temmuz ayında Burdur’un Ağlasun ilçesinde solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden MS hastası Harun Akaröz için Bodrum Gündoğan Mezarlığı’nda anma programı gerçekleştirildi. Safiye Soyman’ın yanı sıra aile üyeleri ve yakın dostlar da törende yer aldı. Mezar başında dualar okunup, lokma dağıtıldı. SOYMAN’DAN DUYGUSAL AÇIKLAMALAR Tören sonrası açıklama yapan Safiye Soyman, evladını kaybetmenin acısının ilk günkü gibi taze olduğunu belirtti. Soyman, “Tam bir yıl oldu ama ben hâlâ onsuzluğa alışamadım. Sanki dün kaybettim. Oğlum Harun ölmedi, benim içimde yaşıyor. Ben onu hiç saklamadım, hep anlattım, hep yaşattım. Türkiye onun için ağladı. Şimdi onun adına köyüne 100 fidan diktireceğim. O fidanlar büyürken ben de oğlumu yaşatacağım. Bu benim yüreğime su serpiyor ama acımı dindirmiyor.” dedi. RÜYALARINDAKİ MESAJLAR Zaman zaman duygusal anlar yaşayan Soyman, “Rüyalarıma giriyor. Bana ‘Annem üzülmesin, ağlamasın, sahnene devam et’ diyor. O beni izlemeyi çok severdi. Şimdi gökyüzünden seyrediyor biliyorum. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. Yüzümde gülücükler var belki ama içim kor gibi yanıyor.” ifadelerini kullandı.

Geri