A
Admin
Yönetici
Yönetici
Türkiye’nin önde gelen iş insanlarından Sadettin Saran’ın 28 yaşındaki kızı Lal Saran, Tolga İrdem ile 23 Ağustos’ta nikâh masasına oturmaya hazırlanıyor. Çift, geçtiğimiz ocak ayında nişanlanmıştı. Lal Saran, eski Fenerbahçe yöneticisi Bekir İrdem’in oğlu Tolga İrdem ile uzun süredir aşk yaşıyor.
Kız isteme töreninde Sadettin Saran’ın sözleri gecenin en çok konuşulan anlarından biri olmuştu:
"İnşallah mutlu olurlar. Oğlan olursa adı Sadettin, kız olursa Saadet."
Törenin ardından ise Saran, "Kız verme alma sözünü sevmiyorum. Artık bir de oğlum oldu" paylaşımıyla takipçilerinin dikkatini çekmişti.
Nikah hazırlıkları sürerken Lal ve Tolga önceki gün bir araya geldi. Çifte sonradan katılan Sadettin Saran, gülümseten bir sürprize imza attı. İçeri girerken yüksek sesle,
"Ne oluyor burada? Ben vermiyorum kızımı. Düğün iptal. Başlatmayın düğününüze müğününüze"
diyerek ortamı kahkahaya boğdu.
Şimdilerde gözler, yazın en çok konuşulacak düğünlerinden biri olması beklenen 23 Ağustos’taki nikah töreninde.
HABERLER.COM
NİŞAN TÖRENİNDEN HATIRLANAN SÖZLER
Kız isteme töreninde Sadettin Saran’ın sözleri gecenin en çok konuşulan anlarından biri olmuştu:
"İnşallah mutlu olurlar. Oğlan olursa adı Sadettin, kız olursa Saadet."
Törenin ardından ise Saran, "Kız verme alma sözünü sevmiyorum. Artık bir de oğlum oldu" paylaşımıyla takipçilerinin dikkatini çekmişti.
SADETTİN SARAN’DAN ESPRİLİ ÇIKIŞ
Nikah hazırlıkları sürerken Lal ve Tolga önceki gün bir araya geldi. Çifte sonradan katılan Sadettin Saran, gülümseten bir sürprize imza attı. İçeri girerken yüksek sesle,
"Ne oluyor burada? Ben vermiyorum kızımı. Düğün iptal. Başlatmayın düğününüze müğününüze"
diyerek ortamı kahkahaya boğdu.
GÖZLER 23 AĞUSTOS’TA
Şimdilerde gözler, yazın en çok konuşulacak düğünlerinden biri olması beklenen 23 Ağustos’taki nikah töreninde.
HABERLER.COM