A
Admin
Yönetici
Yönetici
Magazin gündemine yansıyan son bilgiler, Sabri Sarıoğlu ve Yağmur Sarıoğlu çiftinin evliliklerinde sona gelindiğini gösteriyor. Geçtiğimiz aylarda adı bir yasak aşk iddiasına karışan Sarıoğlu’nun yaşadığı kriz, boşanma sürecini beraberinde getirdi. 15 YILLIK EVLİLİK BİTİYOR Galatasaray’ın eski futbolcularından Sabri Sarıoğlu, eşi Yağmur Sarıoğlu ile 15 yıldır evliydi. Üç çocukları olan çift, uzun süre özel hayatlarını gözlerden uzak yaşamayı tercih etti. Ancak Temmuz ayında gündeme gelen iddialar evlilikte ciddi bir kırılmaya neden oldu. Yaşanan gelişmelerin ardından çiftin İstanbul Aile Mahkemesi'nde anlaşmalı boşanma kararı aldığı öğrenildi. SPOR SALONUNDA TANIŞTILAR İddialara göre Sabri Sarıoğlu, bir spor salonunda tanıştığı genç bir kadınla ilişki yaşamaya başladı. Bu ilişki, Sarıoğlu’nun takım kamp süreçlerinde ve çeşitli otellerde devam etti. Genç kadının, bir otel çalışanı aracılığıyla Yağmur Sarıoğlu’na bilgi vermesiyle durum ifşa oldu. İLİŞKİYİ KABUL ETTİ Adli sürecin başlamasıyla birlikte Sabri Sarıoğlu, savcılık ifadesinde ilişkiyi kabul etti. Ünlü futbolcu şu ifadeleri kullandı: "Karşılıklı olarak gönül ilişkisi yaşadık. Bana hamile olduğunu söyledi. Ben de çocuğun benden mi değil mi olduğunu sorgulamadan bu kararı tamamen kendi iradesine bırakarak saygı duydum. Hamileliği sonlandırmak istediğini söyleyince, aramızdaki hukuktan dolayı yardımcı oldum. Bu süreçte şantaj, baskı, hakaret ve tehdide uğrayan ben oldum." YAĞMUR SARIOĞLU BOŞANMADA KARARLI Üç çocukları nedeniyle ilk etapta boşanmak istemeyen Sabri Sarıoğlu, yaşanan sürecin ardından geri adım attı. Eşi Yağmur Sarıoğlu’nun kararlı tutumu, çiftin anlaşmalı boşanma kararı almasına neden oldu. Tarafların önümüzdeki haftalarda İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurması bekleniyor. HABERLER.COM