Resmen açıklandı! Meksikalı yıldız Fenerbahçe’de

A

Admin

Yönetici
Yönetici
Fenerbahçe, orta sahasını güçlendirmek için Meksikalı yıldız Edson Alvarez’i kadrosuna kattığını resmen duyurdu. Sarı-lacivertliler, 27 yaşındaki milli oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralık olarak renklerine bağladı.

İMZA TÖRENİNDE MUTLULUK DİLE GETİRİLDİ

Chobani Stadyumu’nda gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Fenerbahçe Futbol Direktörü Devin Özek, Alvarez’in güçlü, zeki ve uluslararası deneyime sahip bir futbolcu olduğunu vurguladı. Özek, “Kulübümüze böyle bir oyuncuyu kazandırmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Edson, orta sahamıza hem dinamizm hem de tecrübe katacak” ifadelerini kullandı.

ALVAREZ’DEN TARAFTARA MESAJ

Yeni transfer Edson Alvarez ise Fenerbahçe’ye gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. “Fenerbahçe’ye gelmeden önce kulübün büyüklüğünü biliyordum, ama burada gördüm ki beklentimin çok ötesinde. Takımımla bir an önce tanışıp taraftarımızın önünde forma giymek için sabırsızlanıyorum” dedi.

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALIK ANLAŞMA

Sarı-lacivertli kulüp, Edson Alvarez’i 2025–2026 sezonu sonuna kadar satın alma opsiyonuyla kiraladığını açıkladı. Bu hamle, Fenerbahçe’nin orta saha derinliğini artırma ve Süper Lig’de iddiasını güçlendirme hedefi doğrultusunda atılmış önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

SÖZCÜ

Geri