A
Admin
Yönetici
Yönetici
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi(NÖHÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, üniversite bünyesinde faaliyet gösteren Merkezi Araştırma Laboratuvarı’nda lisansüstü öğrencilere yönelik düzenlenen uygulamalı eğitim programını yerinde inceledi. Ziyaret kapsamında eğitim sürecine katılan öğrencilerle bir araya gelen Rektör Uslu, genç araştırmacıların bilimsel gelişimine katkı sağlayan bu tür uygulamalı programların önemine dikkat çekti. Eğitim sırasında laboratuvara kazandırılan yeni cihazları da inceleyen Rektör Uslu, üniversitenin araştırma altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti. Rektör Uslu yaptığı açıklamada, “Genç araştırmacılarımızın yetkinliklerinin artırılması adına düzenlenen bu değerli etkinlikte emeği geçen akademik personelimize teşekkür ediyorum. Üniversitemizin bilimsel kapasitesini daha da yukarılara taşımak için çalışmalarımız artarak devam edecek,” dedi. Öğrencilerle birebir sohbet etme fırsatı da bulan Rektör Uslu, eğitim programının teorik bilgilerin pratik uygulamalarla pekiştirilmesi açısından oldukça faydalı olduğunu vurguladı. (NÖHÜ)