A
Admin
Yönetici
Yönetici
Sosyal medyada yaptığı “Sadece Garibanlar Mı Gider Askere” paylaşımı ile gündeme gelen ve Boyabat’ta düzenlenen törenle askere uğurlanan İbrahim Çetin, askeri birliğine teslim olmasının üzerinden çok geçmeden anneannesinin ölüm haberiyle sarsıldı. Geçtiğimiz yıl babasını kaybeden genç asker, bu kez anneannesinin vefatıyla ikinci bir büyük acı yaşadı. “SADECE GARİBANLAR MI GİDER ASKERE” Şıhlar köyünde davulculuk yapan İbrahim Çetin, vatani görevini Çanakkale Jandarma Eğitim Merkez Komutanlığı’nda yapacağını sosyal medya hesabından duyurmuş, annesiyle çekilen fotoğrafına “Sadece Garibanlar Mı Gider Askere” notunu düşmüştü. Paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni alarak sosyal medyada gündem oldu. ACI HABER ASKERDE YAKALADI Geçtiğimiz gün askeri birliğine teslim olan İbrahim Çetin, kısa süre sonra anneannesinin ölüm haberiyle büyük üzüntü yaşadı. Sosyal medyada paylaştığı samimi fotoğraflarıyla tanınan genç asker, haberi aldıktan sonra yakınlarıyla telefonla görüştü. BABASI GEÇEN YIL VEFAT ETMİŞTİ Yaklaşık bir yıl önce babası Metin Çetin’i kaybeden İbrahim Çetin, askere gitmeden önce yaptığı açıklamada, “Babamın olmayışı beni duygulandırdı. O duyguyla bir fotoğraf paylaştım ve açıklama yaptım. Çok sayıda destek aldım, ifadelerini kullanmıştı.