A
Admin
Yönetici
Yönetici
Yakın zamanda işletmeciliği Envio şirketinden Düzce Belediyesi iştiraki BELTAŞ’a geçen Hecinler mevkiindeki Katı Atık İşleme ve Enerji Üretim Tesisi'nin daha kaliteli ve verimli bir şekilde hizmet vermesi için girişimler başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün bizzat yürüttüğü diyaloglar sonucunda alanında dünyanın en iyilerinden olan İsviçreli firma yetkilileri, Düzce’ye geldi. Geri dönüşüm sistemindeki başarısını ispatlayan AİS AG firması ile Laibin Sismik İzolatör ortakları, Düzce Belediyesi’nde Başkan Dr. Faruk Özlü ile bir masa etrafında toplandı. Katı Atık İşleme ve Enerji Üretim Tesisi'nin sorunsuz ve yüksek performansla çalışması amacıyla gerçekleştirilen toplantıda BELTAŞ yöneticileri de hazır bulundu. Toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şu ifadeleri kullandı: “Katı Atık İşleme ve Enerji Üretim Tesisi'mizin çalışma prensibi ve donanımlarını işin uzmanları ile değerlendirdik. İsviçre'de faaliyetlerini sürdüren, geri dönüşüm sisteminde tecrübeli AİS AG Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Thomas Breunig ile Laibin Sismik İzolatör ortakları ve çalışma arkadaşlarımızın katılımıyla yaptığımız toplantıda önemli kararlar aldık. Kendilerine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.”