A
Admin
Yönetici
Yönetici
Kazukoğlu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu açılış töreninde konuşan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, son başkent ziyaretinin detaylarını paylaştı. Kapısını çaldığı bakanlıklardan eli dolu çıkan Başkan Özlü, Düzce’de belediye eliyle yürütülen birçok önemli yatırımın hızlanacağını vurguladı. Son Ankara temaslarının odağında spor yatırımları olan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, bu alandaki tüm beklentilerin karşılanacağını belirtti. Özlü, “Ben dün (22 Mayıs) Ankara’daydım, Düzce için önemli görüşmeler yaptım. Yaptığım görüşmelerin aşağı yukarı tamamından olumlu sonuçlar aldım. Düzce’ye bir atlı spor kulübü yapılması, bunun kaynağının sağlanması konusunda olumlu bir cevap aldım. Atletizm pisti yapıyoruz, bunun olumlu sonuçlarını aldım. Yine Amatör Spor Kulüpleri için soyunma odaları ve saha yapacağız. Bu konuda da yaptığım görüşmelerde olumlu sonuçlar aldım. Düzce’de el atılmayan ne varsa, Düzce’de eksik olan ne varsa, hepsini tamamlamaya kararlıyız ve bunun içinde canla – başla çalışıyoruz.” dedi.