Özgür Özel açıklamalar yaptı! "Erdoğan yenilmez değil ama Ekrem İmamoğlu yenilmez.”

A

Admin

Yönetici
Yönetici
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Trabzon’da Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez ve bölgedeki ilçe belediye başkanları da hazır bulundu.

“CHP, AK PARTİ’Yİ YENDİ; BEN ERDOĞAN’I YENDİM”

Ortahisar Belediyesi’ndeki sohbet sırasında konuşan CHP lideri Özel, 31 Mart 2024 yerel seçimlerini hatırlatarak şunları söyledi:

“Türkiye'de bir iktidar değişimi olacak. 47 yıl sonra CHP birinci parti olmuş, 23 yıl sonra Adalet ve Kalkınma Partisi ikinci parti olmuş. Son 31 Mart seçimlerinde Türkiye çapında CHP AK Parti'yi yendi. Ben Erdoğan'ı yendim. İstanbul'da dört kez üst üste Ekrem İmamoğlu Erdoğan'ı yendi. Erdoğan yenilmez değil ama Ekrem İmamoğlu yenilmez.”

“413 BELEDİYE İLE BAŞARIYA ULAŞTIK”

Özel, seçim sonuçlarına değinerek, Türkiye nüfusunun yüzde 60’ına denk gelen 413 belediyede CHP’nin yönetimi devraldığını belirtti.

TUTUKLU BAŞKANLARA DİKKAT ÇEKTİ

Özgür Özel, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün tutuklu olduklarını hatırlatarak bunun hak ihlali olduğunu ifade etti.

TEŞEKKÜR VE HEDİYE

Ortahisar Belediye Meclisindeki CHP grubuna çalışmalarından dolayı teşekkür eden Özel, farklı partilerden meclis üyelerini de kutladı. Ziyaretin sonunda Başkan Ahmet Kaya, Genel Başkan Özel’e üzerinde isminin yazılı olduğu 45 numaralı Trabzonspor forması ve telkâri hediye etti.

Özel, ziyaretin ardından beraberindekilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

(Sözcü)

Geri