Özge Özder yaza yeni tarzıyla girdi!

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Ekranların sevilen yüzü Özge Özder, bu kez bir dizi ya da rolüyle değil, radikal bir imaj değişikliğiyle gündeme geldi. Yıllardır uzun saçlarıyla tanınan Özder, tatilden döner dönmez soluğu kuaförde aldı. Saçlarını kısacık kestiren oyuncu, bronz teniyle tamamladığı yeni görünümünü sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Paylaşımına sadece “Yeniliklere” notunu düşen Özder, sade ama etkili bir mesaj verdi. Kısa sürede binlerce beğeni alan kare, “bu değişim ona çok yakışmış” yorumlarıyla doldu. AİLE ÖNCELİĞİ, DOĞALLIK TERCİHİ 2018 yılında müzisyen Sinan Güleryüz ile evlenen ve 2021 yılında kızları Luna’yı kucağına alan oyuncu, yaz planlarını da aile merkezli olarak yapıyor. Bodrum'da tatil yapan çift, doğallığı ve sadeliği ön planda tutuyor. Özder, "Çocuğumun mutlu olacağı kum plajı olan yerlere gidiyorum. Çok pahalı, uçuk yerler bana göre değil" diyerek yaz tercihlerini açıkladı. “İKİNCİ ÇOCUK DÜŞÜNMÜYORUM” Mutlu evlilikleriyle dikkat çeken çift, geçtiğimiz günlerde verdikleri röportajda ilişkilerinin sırrını da paylaşmıştı. “Her şeyi birlikte yapıyoruz, iki iyi arkadaş gibiyiz” diyen Özder, ikinci çocuk konusunda da net konuştu: “Kız istiyordum, Allah gönlümüze göre verdi. Yaşım ve enerjim müsait değil. Hayalimde çok çocuk yoktu.” (POSTA)

Geri