Özel Gündoğdu Meydanı'na gelenlerin sayısını açıkladı... 2 milyonun üzerinde!

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
GÜNDEME BAKIŞ - "Ailelerinin yüzüne bakamayacaklar diyen Erdoğan’a Gündoğdu meydanından sesleniyorum” diyen Özel, "Burada 2 milyonun üzerinde İzmirlinin gözünün içine baka baka söylüyorum Ekrem başkan suçsuzdur arkadaşlarımız suçsuzdur hiçbir iftiranı kanıtlayamadın hepsi yalan hepsi iftira. Kaybedeceğin için yarışmaktan korkuyorsun iftira atıyorsun. Ahtapot diyorsun suç örgütü diyorsun kul hakkına girmekten çekinmiyorsun o zaman sana bu meydandan meydan okuyoruz. Gel bu yargılamayı TRT’den canlı yayınlayalım. Kim masum kim iftiracı bu millet görsün. TRT bu meydanı görmez TRT bu meydandan vergiyi toplar saraya hizmet eder. Ama buradan TRT’nin çalışanlarını kameramanını, muhabirini emekçisini selamlıyorum. Bu TRT’yi Erdoğan’a kul eden yöneticilere söylüyorum gün gelecek devran dönecek bunu yapanlar bu millete hesap verecek" dedi. KANIT YOK “Erdoğan bir savcıya çok güveniyordu ama boşa düştü” diyen Özel, “Kanıt yok. Biz birbirimizi biliyoruz. Birbirimize güveniyoruz. Bu meydanda milyonlar kefalet koyuyor güvenebileceğin iki kişi kalmadı. Herkesin senden sonrasını konuştuğunu AK Parti’de artık hesapların başka türlü yapıldığını biliyoruz. Buradan sana sesleniyorum. Darbeden dön demokrasiye dön çok güveniyorsan yargılamaları TRT’den yap doğruları gör ve artık köşene çekil. İktidar değişiyor artık kumpasçılar onlara sahip çıkanlar gidiyor. Vatanın çalışkan namuslu dürüst evlatları iktidara yürüyor. Bugün Ergenekon balyoz gibi kumpas davalar var. Yargı talimatlı kararlar sipariş usulüdür. İktidar bugün Silivri’yi ve diğer hapishaneleri muhaliflerin hapsedildiği toplama kamplarına dönüştürmüştür. İktidarı hapishane duvarlarıyla ayakta tutmak isteyenler bilsin ki dağı nasıl erittiysek öyle eritip çıkacağız. Bozuk düzende sağlam çark olmaz. İktidara giden yol halkın rızasını almaktan geçmezse kimse milleti görmez. 19 mart darbesiyle bu milletin ekonomisine neler yaptılar? Sattıkları rezerv 60 milyar dolar. 86 milyonuz bölüştürünce kişi başına 27’şer bin lira. Bu milletin cebinden bu parayı çaldılar. Bugün 14 bin 500 lira verdikleri emeklilere 30 bin lira yapabilirlerdi. Biz Ege’nin evlatlarıyız. Bu parayla bütün çiftçilerin bütün bankalara tüm kooperatiflere olan borçlarını bir seferde kapatırdık paranın yarısı yine kalırdı. Her bir çiftçiye 560 bin lira para ödeyebilir destek verebilirdik. Atanmayan öğretmenler var. Erdoğan rahmetli Ecevit’e 60 bin atanmamış öğretmenin hesabını sorardı. Şimdi o rakam 1 milyon 45 bin kişi. Ey Erdoğan madem atamayacaktın niye okuttun? Ekrem başkan korkusuna yaktığı 60 milyarlık rezerv 1 milyon öğretmen atar 3 yıllık maaşlarını peşin öderdik" diye konuştu.

Geri