A
Admin
Yönetici
Yönetici
Sanatçı Özcan Deniz ile ağabeyi Ercan Deniz arasındaki aile içi anlaşmazlıklar, bir kez daha yargıya taşındı. Mahkeme, tarafların birbirleriyle iletişim kurmasını ve yaklaşmasını yasakladı. MAHKEME KARARIYLA UZAKLAŞTIRMA UYGULANDI Geçtiğimiz aylarda kalp spazmı geçiren ve hastaneye kaldırılan Özcan Deniz, kısa süre önce ağabeyi Ercan Deniz hakkında "Evime gelerek beni ve ailemi ölümle tehdit etti" diyerek uzaklaştırma kararı aldırdı. Ercan Deniz ise kardeşinin sosyal medya ve basın yoluyla kendisine psikolojik şiddet uyguladığını öne sürdü. Her iki tarafın da mahkemeye başvurarak karşılıklı korunma talep ettiği bildirildi. “ÖZCAN’I ÇOK ÖZLÜYORUM” DEDİ, GÖZYAŞLARINI TUTAMADI Son olarak bir magazin programına konuk olan Ercan Deniz, "Özcan'ı özlediniz mi?" sorusuna şu şekilde yanıt verdi: "Çok özlüyorum. Abi kardeş olarak sorunumuz yok, hukuki olarak var. Ailece çok yoksulluk çektik. Belki de paraya çok değer verdiğimiz için bilinç kıtlığı yaşıyoruz, bilmiyorum" Bu sözlerin ardından duygulanan Ercan Deniz, canlı yayında gözyaşlarını tutamadı. “AİLEYİ KARIŞTIRAN MELEK’TİR” Ercan Deniz, açıklamalarının devamında yaşanan sorunların kaynağı olarak kardeşi Melek’i işaret etti. "Bütün aileyi karıştıran küçük kız kardeşim Melek'tir" diyen Deniz, "Özcan ile anlaşma yapıp, bütün malları kendi tarafına alıyor" ifadelerini kullandı. ANNE KADRİYE DENİZ YAYINA BAĞLANDI Program sırasında telefonla yayına katılan anne Kadriye Deniz ise, iki oğlu arasındaki gerginliğe ilişkin duygusal açıklamalarda bulundu. "Biz mutlu bir aileydik. Uğursuz Samar, Özcan'a akıl veriyor. Seni Allah'a havale ettim. Yalvarıyorum rabbime iki oğlum bir araya gelsin" dedi. SÖZCÜ