Oyuncaklarla Dolu Minibüs İlgi Odağı Oldu

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Muş’ta şehir içi yolcu taşımacılığı yapan bir minibüs, içi tamamen peluş oyuncaklarla süslenerek adeta rengârenk bir yolculuk deneyimine dönüştü. Sürücüsü Serkan Saral’ın kendi imkânlarıyla süslediği araç, kısa sürede hem çocukların hem de yetişkinlerin ilgisini çekmeyi başardı.

Minibüsün camlarına ve koltuk kenarlarına yerleştirilen ayıcık, tavşan, ördek gibi çeşitli peluş oyuncaklar, şehir merkezinde seyahat eden vatandaşlara pozitif bir atmosfer sunuyor. Saral, bu renkli düzenlemeyi hem çocukları mutlu etmek hem de şehir içinde farklılık yaratmak amacıyla yaptığını belirtti.

“Minibüsümü çok seviyorum ve oyuncaklara da ilgim var,” diyen Saral, “Bu iki sevgiyi birleştirerek aracımı süsledim. Çocukların yüzü gülsün istedim. Minibüse bindiklerinde mutlu oluyorlar, fotoğraf çekiyorlar. Oyuncaklarla oynamak isteyen çocukları da geri çevirmiyorum. Hatta bazılarına hediye ettim. Durakta özellikle benim aracımı bekleyen yolcular oluyor. ‘03 numara gelsin’ diyenler bile var,” ifadelerini kullandı.

Sadece iki gün içinde onlarca oyuncak dağıttığını söyleyen Saral, bu uygulamanın sosyal medyada da ilgi gördüğünü ve çok sayıda olumlu geri dönüş aldığını dile getirdi.
İHA

Geri