Oscar'lı oyuncu "Rental Family" ile geri dönüyor!

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Oscar ödüllü oyuncu Brendan Fraser, “The Whale” filmindeki çarpıcı performansının ardından ilk başrolünü “Rental Family” adlı sıra dışı yapımda üstleniyor. Japon sinemacı Hikari'nin yönettiği film, Japonya’daki “kiralık aile” hizmetlerini merkezine alarak, hem duygusal hem de mizahi yönleriyle dikkat çekiyor. YALNIZLIĞA KARŞI KİRALIK AİLE Filmde Fraser, Tokyo’da yaşayan Amerikalı bir aktörü canlandırıyor. Kariyerinde zor bir dönemden geçen karakter, Japonya’da sahte aile üyeleri sağlayan bir ajans için çalışmaya başlıyor. Çeşitli roller üstlenerek başkalarının hayatlarına geçici olarak dahil olan karakter, bu yapay ilişkilerin beklenmedik biçimde gerçek ve içten duygular uyandırdığını keşfediyor. YENİ BİR KİMLİK, YENİ BAĞLAR Fraser’a filmde Mari Yamamoto (“Monarch”), Takehiro Hira (“Shōgun”) ve Japon sinemasının usta ismi Akira Emoto (“Dr. Akagi”) eşlik ediyor. Yapım, modern toplumda aidiyet, bağ kurma arzusu ve kimlik arayışı gibi evrensel temalara odaklanıyor. Hikari ile görüntü yönetmeni Stephen Blahut’un birlikte kaleme aldığı senaryo, sıcak ve düşündürücü bir anlatım sunuyor. YARATICI BİR TANITIM STRATEJİSİ “Rental Family”in tanıtım kampanyası da film kadar dikkat çekici. Japonya sokaklarında Fraser’ın çeşitli aile rollerinde yer aldığı sahte ajans ilanları yayımlandı. Düğünde baba, golf partneri ya da sinema arkadaşı gibi sahte kimliklerle tanıtılan Fraser’ın yer aldığı ilanlarda Searchlight Pictures logosu yer almadı. “Size Özel Mutluluk” sloganı ise kampanyanın altını çizen ifade oldu. TORONTO’DA BAŞLAYACAK, KASIM’DA VİZYONDA Film, dünya prömiyerini 2025 Toronto Film Festivali’nde yapacak. Geniş çaplı gösterim tarihi ise 21 Kasım 2025 olarak açıklandı. Eleştirmenler, Fraser’ın performansının bu filmle bir kez daha öne çıkmasını bekliyor. beyazperde

Geri