Orkun Kökçü’den Beşiktaş’a net mesaj: “Sonuna kadar kalırım!”

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Beşiktaş’ın yeni orta saha oyuncusu Orkun Kökçü, UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu öncesi yaptığı açıklamada, "Yarın zor bir maç bizi bekliyor. Takım olarak fiziksel ve taktiksel açıdan hazırız," dedi. "BEŞİKTAŞ'TA İLK MAÇIM, ÇOK HEYECANLIYIM" Orkun, Beşiktaş formasıyla ilk resmi karşılaşmasına çıkacak olmanın heyecanını şu sözlerle dile getirdi: "Kendi evimde maça çıkacağım için çok heyecanlıyım. Taraftarımızın desteğiyle sahada elimizden geleni yapacağız." TRANSFER SÜRECİ VE FİZİKSEL DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA Yeni transfer sürecine ve maç formuna dair de konuşan Kökçü, "Üç hafta önce son maçımı oynadım. Sonrasında kısa bir izin yaptım ve hemen kampa katıldım. Fiziksel olarak hazır hissediyorum," dedi. GENÇ YETENEK DEMİR EGE’YE ÖVGÜ Takım arkadaşı Demir Ege hakkında da olumlu yorumlarda bulunan Kökçü, "Portekiz’de karşılıklı oynadık, çok yetenekli bir oyuncu. Ona güvenim tam," ifadelerini kullandı. "BEŞİKTAŞ BENİ İSTERSE SONUNA KADAR KALIRIM" Geleceğiyle ilgili gelen soruya net bir yanıt veren yıldız futbolcu, "Beşiktaş beni tutmak istiyorsa, sonuna kadar kalırım. Avrupa’ya gitmek gibi bir hedefim yok. Şu an burada olmaktan mutluyum," diyerek taraftarlara umut verdi. (NTVSPOR)

Geri