Orhan Gencebay’ın torunu Efe Gencebay oyunculuğa göz kırptı

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Arabesk müziğin efsane ismi Orhan Gencebay’ın torunu Efe Gencebay, uzun bir sürenin ardından alışveriş yaparken objektiflere yansıdı. Güzelliğiyle dikkat çeken genç Gencebay, gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakmadı. Eğitimine odaklandığını belirten Efe Gencebay, oyunculukla ilgili sorulara verdiği yanıtla dikkat çekti. Kamera Önüne Göz Kırpan Bir İtiraf Kendisine yöneltilen “Oyunculuğu düşünüyor musunuz?” sorusuna verdiği yanıtla merak uyandıran Efe Gencebay, “Ben zaten sinema ve televizyon okuyorum. Sinemayla alakalı her şey hayatımda olabilir, neden olmasın” ifadelerini kullandı. Bu açıklaması, Gencebay’ın ilerleyen dönemlerde oyunculuk kariyerine adım atabileceğinin sinyallerini verdi. Gözlerden Uzak Bir Yaşam Tercihi Gündemde olmasına rağmen çok göz önünde olmayı tercih etmediğini dile getiren Efe Gencebay, şu sıralar yalnızca okulu ve derslerine odaklandığını belirtti. Medya ilgisine karşı samimi ve mesafeli tavrıyla dikkat çeken genç isim, kendisini görüntüleyen basın mensuplarını da kırmayarak soruları içtenlikle yanıtladı. Yeni Bir Gencebay Ekranlara mı Geliyor? Duruşu ve yakışıklılığıyla ekranlardaki jönleri aratmayan Efe Gencebay, şimdilik kamera önünde olmasa da sinema ve televizyon eğitimi alıyor oluşuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Orhan Gencebay soyadını taşıyan genç ismin gelecekte oyunculuk dünyasında yer alıp almayacağı ise şimdiden merak konusu oldu. Snob Magazin

Geri