Ölüdenizspor BAL Ligi’ni Hedefliyor

A

Admin

Yönetici
Yönetici
Geçtiğimiz yıl grubunda şampiyon olarak Muğla Süper Amatör Lige yükselen Ölüdenizspor şu günlerde lig için yoğun bir mesai yürütüyor. Ölüdenizspor Başkanı Oğuz Vesekçi, sportif Direktör Murat Koçarslan, Başkan Yardımcısı Ogün Torunoğulları, Sayman Fırat Aydın, Sekreter ve kulüp Müdürü Metin Belci, Halkla İlişkiler ve Finans Yöneticisi Onur Belci ve basın sözcüsü Berk Coşkun sık sık bir araya gelerek Ölüdenizspor’un Süper Amatör Lig için yapılanması için çalışıyorlar. Süper Amatör Lig’de mücadele edecek kadroyu oluşturmak için teknik kadroyla yoğun bir mesai harcayan Ölüdenizspor Başkanı Oğuz Vesekçi ve yönetim kurulu üyeleri hedefi BAL Ligi’ne yükselmek olarak ortaya koyuyor.

Whatsapp Image 2025 08 13 At 16.38.16

“Transfer Çalışmalarına Başladık”

Ölüdenizspor Başkanı Oğuz Vesekçi, yönetim kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada; “Yoğun bir mesai içerisindeyiz. Yeni yönetim kurulu olarak ilk hedefimiz, burada profesyonel bir takım hazırlamak. Elimizden geldiğince bununla ilgili çalışmalara başladık. Her birimizin işleri nedeniyle sezon boyunca yoğun olacağız ama buna rağmen zaman ayırıp transfer çalışmalarına başladık. Geçen yıl şampiyon olan kadromuzla çalışmaya devam etmek istiyoruz. Geçen yılki kadroya yeni takviyeler yaparak, Ölüdenizspor için daha iyi bir kadro oluşturacağız. Ardından takımımızı kurup sezon çalışmalarına başlayacağız. Bu sene profesyonel bir kulüp gibi hareket edeceğiz. Amatör kulüp mantığının ötesine geçip, Fethiye ve Ölüdeniz’deki gençlere iyi imkanlar sunmayı hedefliyoruz.” dedi.

Whatsapp Image 2025 08 13 At 15.21.10 (2) (Copy)

“Her Şey Planlandı”

Ölüdenizspor Başkanı Oğuz Vesekçi, her şeyin teknik kadroyla birlikte planlandığını belirterek, “Kondisyon hocası, malzemeci gibi profesyonel desteklerle çalışacağız. Profesyonel bir kulüp nasıl yönetiliyorsa, biz de aynı şekilde bir yapılanma içine girdik. Genç arkadaşlarımıza iyi bir eğitim verip, onları daha iyi yerlere taşımayı amaçlıyoruz. Her şey planlandı. İyi bir hocamız var. Tüm programlar yazılmaya başlandı. Oyuncu listeleri hazır. Genel kaptanımız olarak Fethiye Amatör kulüplerde uzun yıllardır emeği geçen Murat Koçarslan ile devam edeceğiz. Yönetim kurulumuz onunla uyum içinde çalışıyor.” dedi.

“Esnaflarımıza Teşekkür Ederiz”

Ölüdenizspor Başkanı Oğuz Vesekçi, Ölüdeniz mahallesi esnafları ve Fethiye halkından gördükleri desteğe teşekkür ederek, “Ölüdeniz Mahallesi’nde yaşayan herkes kulübe destek veriyor. Özellikle şampiyon olduktan sonra yönetimdeki herkes ellerinden gelen yardımı esirgemedi. Esnaflarımıza da teşekkür ediyoruz; onların desteği, kulübümüzün büyümesine katkı sağlıyor. Geçen sene ilk yarı maçlarımızı kendi sahamızda oynayamadık ancak taraftarlarımız yine yanımızdaydı. Çok güzel bir enerji oluştu. Oyuncularımızın aileleri ve taraftarlarımız sayesinde güzel bir topluluk ortaya çıktı. Bu sene maçlarımızı kendi sahamızda oynayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz ve taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz. Maddi, manevi Ölüdenizspor’a katkı sağlayan tüm destekçilerimize teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

Whatsapp Image 2025 08 13 At 16.34.20 (1) (Copy)

Geri