Of Devlet Hastanesi’nde 12 Mayıs Hemşireler Günü Duygusal Bir Etkinlikle Kutlandı

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Of Devlet Hastanesi’nde Hemşireler Günü Kutlaması: “İyi ki Varsınız” 12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla Of Devlet Hastanesi’nde düzenlenen anlamlı etkinlik, sağlık çalışanlarına duyulan saygı ve minneti bir kez daha gözler önüne serdi. Başhekim Op. Dr. Şaban Uysal’ın açılış konuşmasıyla başlayan programda, mesleğin zorlukları ve kutsallığı vurgulandı. “Hemşireler Sağlık Ordusunun Kahramanlarıdır” Başhekim Op. Dr. Şaban Uysal konuşmasında, hemşireliğin sadece bir meslek değil, insan hayatına dokunan kutsal bir görev olduğunu belirtti: “Hemşirelik, ışığıyla yol gösteren, hasta ve yakınlarının hem sırdaşı hem destekçisidir. Yorucu, mesai kavramı olmayan ama yüreğini işine katan bu meslek, sağlık ordumuzun temel taşıdır.” Dr. Uysal, hastane yönetimi olarak çözüm odaklı bir yaklaşımla hemşirelerin her daim yanında olduklarını ifade ederek tüm çalışanlara teşekkür etti. Çiçek Takdimi, Video Gösterimi ve Teşekkür Belgeleri Etkinlikte Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Aygün Saral’a çiçek takdim edilirken, hastanedeki hemşirelerin özverili çalışmalarının yer aldığı kısa bir video da izlendi. Ardından günün anısına, birim sorumlusu hemşirelere çerçeveli teşekkür belgeleri takdim edildi. Belgeler, başta Başhekim Uysal olmak üzere hastane yöneticileri tarafından takdim edildi. “27 Yıldır Tanığım, Onlar Fedakârlığın Adıdır” Cerrahi Servisi Sekreteri Hülya Saral, 27 yıldır görev yaptığı hastanede birlikte çalıştığı hemşirelerin fedakârlıklarını yaşanmış örneklerle anlatarak, “İyi ki varsınız” dedi. Bu duygusal konuşma salonda alkışlarla karşılandı. Etkinlik Pasta ve Çayla Son Buldu Etkinlik, pasta kesimi, çay ikramı ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. Katılımcılar hemşirelerin bu anlamlı gününde yanlarında olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirirken, birlik ve beraberlik vurgusu ön plana çıktı. Of Devlet Hastanesi’nin bu anlamlı kutlaması, hemşireliğin değerine dikkat çekerken, tüm sağlık çalışanlarının moral ve motivasyonuna da katkı sundu. “İyi ki varsınız” cümlesi bu kez alkışlarla taçlandı.

Geri