OEDAŞ uyardı: Afyonkarahisar’da 19 Ağustos’ta çok sayıda ilçede elektrik kesintisi yapılacak!

A

Admin

Yönetici
Yönetici
Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), şebeke tesis, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 19 Ağustos 2025 Salı günü Afyonkarahisar’ın birçok noktasında elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. Şirket, çalışmaların planlanan saatlerden önce tamamlanması halinde elektriğin daha erken verileceğini bildirdi.

SİNANPAŞA’DA KESİNTİLER

Karacaören Köyü ve Yukarı Mahalle 09.00-16.00 saatleri arasında elektriksiz kalacak. Tokuşlar, Kınık, Çobanözü, Çayhisar ve Yörükmezarı köyleri ile özel trafolu müşterilerde 09.30-14.30 saatleri arasında kesinti olacak. Ayvalı, Çatkuyu ve İğdeli köyleri ile Ayvalı’da bulunan GES üretim tesisleri (Ayvalı GES, Maral Enerji, Kural Enerji, Soral Enerji) 16.00-20.00 saatleri arasında elektriksiz kalacak. Bulca Köyü Cumhuriyet Mahallesi Esen Sokak ve burada bulunan GES üretim tesisleri (Altınlar, Eseoğlu, Has-1, Doğan-1, MKE Enerji, Mars-1, Tuğra, Karakoçlar, Doğansu, Yılkı Enerji) için de 16.00-20.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak.

ÇOBANLAR’DA KESİNTİLER

Bucak Mahallesi (Bolvadin 1. Cadde, Hüyük Cadde) ve Gölcük Mahallesi (Bolvadin 2. Cadde) 09.00-16.00 saatleri arasında elektriksiz kalacak.

ÇAY’DA KESİNTİLER

Ali İhsan Paşa, Cedit, Köprübaşı, Tekke ve Yaka mahallelerinde çok sayıda cadde ve sokakta 09.00-17.00 saatleri arasında kesinti uygulanacak.

DİNAR’DA KESİNTİLER

Cumhuriyet Mahallesi Gezgin Sokak ve Cumhuriyet Köyü Orta Mahalle 09.00-14.00 saatleri arasında, Cumhuriyet ve Yeni mahallelerde (Güvercinli Sokak, Naneli Sokak, Üçkavak Caddesi, Çığlı Sokak, Dedekorkut Sokak, Güngörmüş Sokak, Şehit Mustafa Beter Sokak, Yoncalı Sokak) 10.00-16.00 saatleri arasında, Cumhuriyet Mahallesi Demir Sokak ve Cumhuriyet Köyü Akça Mahalle’de 13.00-18.00 saatleri arasında elektrik kesintisi olacak.

İSCEHİSAR’DA KESİNTİLER

Doğlat Köyü 09.00-12.00 saatleri arasında, Alanyurt Köyü’nün bir bölümü (Cumhuriyet Mahallesi Esen Sokak, İscehisar Sokak, Hürriyet Mahallesi Koreli Sokak, Pazar Yeri Sokak, Sağlık Sokak) 13.00-16.00 saatleri arasında elektriksiz kalacak.

İHSANİYE’DE KESİNTİLER

Yenice Köyü, Susuz Osmaniye, Cumalı, Osmanköy ve Olucak köyleri, ayrıca özel trafolu müşteriler (Tutarlar Petrolcülük İnş. Gıda San. Tic. Ltd. Şti., Cantürk Et, Eyak İnş., Telekoğlu İnş. Ltd. Şti., Osmanköy İçme Suyu, Tevhide Erarslan, Sabri Can Selek, GES üretim tesisleri) 09.30-17.30 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşayacak.

MERKEZ (İHSANİYE BAĞLI)

Olucak Köyü ve çevresi ile özel trafolu müşteriler 09.30-17.30 saatleri arasında elektriksiz kalacak.

SANDIKLI’DA KESİNTİLER

Menteş, Örenkaya, Ekinova, Alamescit, Asmacık, Celiloğlu köyleri ve bu bölgelerdeki çok sayıda cadde ve sokakta 09.30-17.30 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak.

BAYAT’TA KESİNTİLER

Eskigömü ve Muratkoru köyleri, Çukurkuyu ve Mallıca köyleri, Emirdağ’a bağlı Güney Köyü ve Dutluca Mahallesi ile bölgedeki özel trafolu müşteriler 09.30-17.30 saatleri arasında elektriksiz kalacak.

Geri