Nuriye Altın'a, Genel Merkez’de görev verildi

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Keşan AK Parti Kadın Kolları Başkanı olan ve görevinden ayrılarak Genel Merkez Kadın Kolları’nda görevlendirilen Nuriye Altın, yazılı bir açıklama yaptı. Altın’ın açıklaması şöyle; “Kıymetli Hemşehrilerim, değerli dava arkadaşlarım,çok değerli ailem ve dostlarım, 2018 yılında tüm coşkusuyla Kadın kolları başkanlığına gelme yolculuğum aslında 2001’de başladı. Ben kadının elinin değdiği , kadın kalbinin adandığı hiçbir işin başarısız olma şansı yoktur diyen sayın Cumhurbaşkanımızın kadınlarımıza olan güveni sayesinde 7,5 yıldır şeref ve onur duyarak görevimi yerine getirdim, biz kadınların her alanda başarılı olacağına tüm samimiyetiyle inanan Sayın Cumhurbaşkanımıza öncelikle teşekkürü bir borç bilirim. 2018 yılından beri devam ettiğim Keşan Kadın Kolları Başkanlığı görevimden Genel Merkezimizle gerçekleştirdiğimiz istişareler sonucunda , Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığımız da yapacağım görevler sebebiyle Keşan Kadın Kolları Başkanlığı görevimden ayrılıyorum. Birlikte yürümekten onur duyduğum Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum. Bana bu görevi layık gören Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Tuğba Işık Ercan Başkanıma, Sevde Bayazıt Kaçar Başkanıma, Tülay Kalav Başkanıma ve hiçbir zaman desteğini esirgemeyen çok kıymetli Milletvekilim Sayın Fatma Aksal’a, İl Başkanlarıma , İlçe Başkanlarıma, Gençlik Kolları Başkanlarıma , Mahalle Başkanlarıma ve bütün yönetim kademelerine ve birlikte yol yürüdüğüm kadın kolları teşkilatımın her kademesindeki birbirinden kıymetli dava arkadaşlarıma, tüm Keşanlı Hemşehrilerime ve her daim yanımda destek olan kıymetli aileme teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonraki çalışmalarımı tıpkı Keşan’da ve bölgemde olduğu gibi genel merkezde de aynı şevkle sürdürmeye,Keşanımıza ve partimizi genel merkezimizde temsil etmeye, Kadınlarımızın gücü ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda çalışmaya devam edeceğim. Saygılarımla” Altın, görevini dün Ayşe Fırat’a devretti.

Geri