Nihat Kahveci’den olay yaratan Osimhen yorumu: “Fenerbahçe’ye gelirse futbol tarihinin en büyük şoku olur”

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Fenerbahçe’nin yıldız golcü Victor Osimhen’e ilgisi olduğu yönündeki iddialar futbol gündemine damgasını vurdu. Bu söylentilere ilişkin değerlendirmede bulunan eski milli futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Haber Global ekranlarında konuşan Kahveci, Osimhen’in Fenerbahçe’ye transfer olma ihtimalini neredeyse imkânsız olarak yorumladı. “FUTBOL TARİHİNİN EN BÜYÜK ŞOKU YAŞANIR” Osimhen’in Napoli’den ayrılması halinde Fenerbahçe’yi tercih etmesinin büyük bir sürpriz olacağını belirten Nihat Kahveci, “Osimhen kalırsa bana sürpriz olur. Masada Fenerbahçe var diyorlar. Benim gördüğüm Osimhen, Fenerbahçe'ye gitmez. Giderse de 700 bin tweetin tersini de yaşar. Osimhen’i seneye Fenerbahçe formasıyla görürsek futbol tarihinin en büyük şoku yaşanır bence.” ifadelerini kullandı. “YILLIK 20 MİLYON EURO VERİR Mİ? VERİR... AMA...” Fenerbahçe'nin finansal gücüne de değinen Kahveci, “Fenerbahçe 75 milyon euro bonservis parasını bulur mu? Bulur. Osimhen'e yıllık 20 milyon euro verir mi? Verir. Ama tüm bunlara rağmen, bu transferin gerçekleşme ihtimali bana göre yüzde 0.001. Hatta bu sıfırları daha da çoğaltabilirim.” sözleriyle bu ihtimali oldukça düşük gördüğünü vurguladı. (NTVSPOR)

Geri