A
Admin
Yönetici
Yönetici
Adana’da artan sıcaklık ve nem oranı, yayla sakinlerini doğal kaynak sularına yöneltti. Saimbeyli ilçesine bağlı Yardibi Mahallesi, serinlemek isteyenlerin adresi oldu. SICAK VE NEM YAYLACILARI DA ETKİLEDİ Yoğun nem ve sıcak hava, Adana’da vatandaşların yaylalara kaçmasına neden oldu. Ancak yaylalarda da hava sıcaklığı ve nem etkisini gösterince doğal kaynak suları ilgi odağı haline geldi. Yardibi Mahallesi’nde bulunan kanyon, hem doğa severlere hem de serinlemek isteyen ailelere ev sahipliği yaptı. DOĞAL KAYNAKLARDA SERİNLİK KEYFİ Kanyonda, buz gibi kaynak sularında serinleyen çocuklar ve doğanın eşsiz manzarasında vakit geçiren vatandaşlar görüntülendi. Tatilciler, hem doğal güzelliklerin tadını çıkardı hem de sıcağın etkisinden kurtuldu. YAYLACILARDAN DOĞAYA ÖVGÜ Eylül Nakkaş, “Köyümüz cennet gibi. Burada ırmağımız var, yüzüyoruz, serinliyoruz. Yüzme bildiğim için çok eğleniyorum. Adana sıcak bir yer; uyanınca yanıyorum, suya girince serinliyorum. Eve gidince yine çok sıcak oluyor” dedi. Eren Akdoğan, “Hava çok sıcak, su ise çok soğuk. Burası doğa cenneti, atlama yerleri var, çok keyifli” ifadelerini kullandı. Gençlerden Göktürk Kurtaran ise “Akrabalarımızın yanına geldik, serinliyoruz. Doğaya hayran kaldık” dedi.