Muslera'nın yeni adresi için geri sayım başladı: Haziran'da imzayı atacak!

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Trendyol Süper Lig’de sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray’ın kaptanı Fernando Muslera hakkında Uruguaylı gazeteciler dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk sonrası geleceği tartışılan Muslera için ülkesine dönme ihtimali yeniden gündeme geldi. MUSLERA'NIN VEDA MESAJI OLARAK ALGILANMIŞTI PENALTI GOLÜ DİKKAT ÇEKMİŞTİ Muslera, Kayserispor maçında penaltıdan attığı gol sonrası taraftarlara yönelik jestleriyle dikkat çekmişti. Bu görüntüler, kamuoyunda "veda işareti" olarak yorumlanmıştı. Başkan Dursun Özbek ise, "Ülkesine geri dönmekte ısrarcı ama biz de kalması için ısrarcıyız" açıklamasında bulunmuştu. URUGUAY BASININDAN DİKKAT ÇEKEN YORUMLAR "SİZ ONU BİZDEN İYİ TANIYORSUNUZ" Radio Centenario’dan Franco Saxlund: "Muslera, Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birinin efsanesi haline geldi. Hatta artık siz, onu bizden daha iyi tanıyorsunuz. Bu sezon sonunda muhtemelen Galatasaray'dan ayrılacak. Eski takımı Nacional ya da Penarol'ün onun için mücadele edeceğini düşünüyorum." "GALATASARAY'DA OLAĞANÜSTÜYDÜ" MUSLERA İÇİN ÖVGÜLER VE TRANSFER TAHMİNİ El Espectador Deportes’tan Federico Buysan: "Fernando, Galatasaray'da olağanüstü bir performans gösterdi. Bir idol, winner ve harika bir profesyonel. Her zaman maçın içinde, kendine güveniyor ve Galatasaray gibi büyük bir kulüp için doğru isim. En iyi dönemlerini geride bırakmış olabilir ancak Galatasaray'da 14 yıl boyunca forma giymesinin bir nedeni var." "Haziran ayında imzaların atılacağı ifade ediliyor. Muslera'nın, iki yıldır onun gelmesi için ısrar eden Penarol başkanıyla çok iyi bir ilişkisi var." "GALATASARAY'IN KAHRAMANI BİR DÖNEMİ NOKTALADI" "MUSLERA BİR İKON" DEĞERLENDİRMESİ Deportes CAP’tan Santiago Soto: "Muslera için muhteşem bir dönem sona eriyor. Galatasaray gibi büyük bir takımda ve Türkiye gibi çok zor bir ligde bu kadar uzun yıllar kalmak çok zor. Galatasaray için bir ikon haline geldi ve ülkedeki kariyeri 14 yıl sürdü. Her iki büyük turnuvayı (Süper Lig, Türkiye Kupası) kazanarak ve kaptan olarak çıktığı son maçta penaltı atarak bu finali hak etti. 'Avrupa Fatihi' ve tüm Türkiye tarafından her zaman sevgiyle anılacağını düşünüyorum." "Bir anekdot paylaşmak istiyorum. Muslera ile tanışma fırsatı ve forma imzalatma imkanı bulmuştum. 15 yaşındaydım, 2010 Dünya Kupası'nda mixed zone'da tanıştık. Bana sarıldı, fotoğraf çektirdik ve bu fotoğrafı evimdeki formasının yanına yerleştirdim." PENAROL GÖRÜŞMELERE BAŞLADI NACIONAL’İN TUTUMU SÜRPRİZ YARATTI "Muslera, ailevi sebeplerden dolayı Uruguay'a dönmek istediğini daha önce açıklamıştı. Bu sözlerin burada şüphesiz bir etkisi oldu ve birçok kulüp onun durumunu öğrenmek istedi. Penarol, Muslera'nın olası transferiyle en çok ilgilenen kulüp. Nacional, onun eski takımlarından biri olmasına rağmen beklenmedik şekilde Muslera'ya sırt çevirdi. Ailesiyle birlikte çok küçük yaşlardan beri tuttuğu takım olan Penarol ile görüşmeler yaptığı söyleniyor." MUSLERA'NIN YERİNE ÖNERİLEN KALECİLER 3 URUGUAYLI İSİM ÖNE ÇIKTI "Galatasaray gibi büyük bir takım için Uruguaylı bir kaleci önermem gerekirse milli takımdan eldivenleri seçerdim. Sporting'den Israel, Junior FC'den Santiago Mele ve Velez Sarsfield'dan Randall Rodriguez'i öne çıkarabilirim. Üçü de genç kaleciler ve Uruguay'da pozisyonlarının en iyisi olmaları bekleniyor." (HÜRRİYET)

Geri