Muslera gözyaşları içinde Galatasaray'a veda etti! 14 yılın ardından son maçına çıkıyor

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da sezon sonunda 2 ismin ayrılacağı kesinleşmişti. Galatasaray'dan ayrılacağı kesinleşen yıldız kaleci Fernando Muslera, bugün düzenlediği basın toplantısıyla sarı kırmızılı taraftarlara veda etti. Açıklama yaparken gözyaşlarını tutamayan Muslera, yarın son maçına çıkacağını söyledi ve Galatasaray'da olmaktan dolayı duyduğu gururu ve mutluluğu paylaştı. Muslera'nın açıklamaları kısa sürede sosyal medyada da gündem oldu. Tam 14 yıldır Galatasaray'ın kalesini koruyan Muslera'yı dinleyen sarı kırmızılı taraftarlar da onunla birlikte gözyaşı döktü. GALATASARAY'DA BİR DEVRİN SONU Galatasaray'da bir devir kapanıyor. Tam 14 yıldır Galatasaray formasını giyen Uruguaylı yıldız kaleci Fernando Muslera, Galatasaray kariyerini noktalıyor. Bu sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılarak ülkesine dönecek olan Muslera, kariyerini şampiyonlukla noktalarken Galatasaray'da olmaktan duyduğu mutluluğu da paylaştı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Galatasaray'ın Kaptanı Fernando Muslera'nın bugünkü basın açıklaması kısa sürede gündemin ilk sırasına yerleşti. Dursun Özbek'le beraber kameralar karşısına geçen Muslera, Galatasaray taraftarlarına veda etti. GÖZYAŞLARINI TUTAMADI Basın açıklamasında gözyaşlarını tutamayan ve çok duygusal anlar yaşayan Muslera, Galatasaray taraftarlarına, başkan Dursun Özbek'e, takım arkadaşlarına Okan Buruk'a, kendisini Galatasaray'a getiren Fatih Terim ve Taffarel'e, bu süreç içinde mücadele ettiği takımların başkanlarına, Kemerburgaz ve Florya'da çalışan herkese teşekkürlerini iletti. Yarın son maçına çıkacağını söyleyen Muslera, 'Yarın son maçıma çıkacağım. Gurur duyduğum 14 seneden sonra kazandığımız başarılar için herkese teşekkür ediyorum. Galatasaray'a gelmek hayatımın en doğru kararıydı. Çok duygusal bir an. Basına da teşekkür ediyorum. Unuttuğum insanlar varsa onlardan çok özür diliyorum. Bu seneki takım arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum. 25. Şampiyonluğu ve 5. yıldızı hep birlikte kazandık. Futbolcu olarak Galatasaray dönemim kapanıyor olabilir ama hayatımın sonuna kadar Galatasaray bir parçam olacak. Geldiğim andan bugüne kadar 14 sene boyunca taraftarlar sevgi ve saygı verdiler. Tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Dünyanın en büyük kulübünün taraftarlarısınız. Her zaman Galatasaray'ın yanında olun. Futbolu bırakmıyorum, oynamaya devam edeceğim. Memleketime yakın bir yerde devam edeceğim. Türkiye benim ikinci ülkem.' dedi. Kaynak: Haber Merkezi

Geri