MÜSİAD’dan Yerli Sanayiye Ziyaret: Küçükarslanlar Bakır Çinko’ya Takdir

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Mesut İskenderoğlu, Trabzon’un üretim gücünü temsil eden sanayi kuruluşlarına yönelik ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Trabzon Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren ve bölgenin tek bakır-çinko üretim tesisi olan Küçükarslanlar Bakır Çinko Sanayi'ni ziyaret eden İskenderoğlu, firma yöneticisi Hasan Küçükarslan ile üretim, ihracat ve bölgesel kalkınma üzerine kapsamlı değerlendirmelerde bulundu. “Sanayileşme Ruhunu Yaşatan Bir Başarı Öyküsü” Dede mesleğini çağın gerekleriyle harmanlayarak sanayiye dönüştüren Hasan Küçükarslan, bugün 7 ülkeye ihracat yapan, yüzlerce kişiye istihdam sağlayan güçlü bir üretim tesisi yönetiyor. Doğu Karadeniz’de bakır ve çinko alanında faaliyet gösteren tek tesis olma özelliğini taşıyan Küçükarslanlar firması, Trabzon’un sanayi kimliğine önemli katkılar sağlıyor. MÜSİAD: “Trabzon Üretimle Yükselir” Ziyaretin ardından açıklama yapan MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı İskenderoğlu, “İhracat yapan, istihdam sağlayan her sanayici bizim için kıymetlidir. Hasan Küçükarslan’ın ortaya koyduğu bu vizyoner üretim anlayışı, şehrimizin kalkınma hedefleriyle birebir örtüşüyor. Trabzon’u üretim ve ihracatın merkezi yapma hedefimiz doğrultusunda, değer üreten herkesle birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Küçükarslan: “Bu Şehrin Toprağından Sanayi Filizlendirdik” Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hasan Küçükarslan ise, “Aile mirasımız olan mesleği kurumsal bir yapıya taşıdık. Yerli üretime ve ihracata dayalı kalkınma vizyonuna olan inancımız tam. MÜSİAD’ın ilgisi bize güç veriyor, teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Geri