Müge Anlı: Bu erkeklere ne olmuş ya?

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yine çarpıcı bir iddiaya sahne oldu. Programa katılan Ümmü Gülsüm isimli kadın, sevgilisi tarafından evlilik vaadiyle kandırıldığını ve toplam 550 bin TL dolandırıldığını öne sürdü. Canlı yayında yayınlanan görüntülü konuşma kayıtları ise hem stüdyoda hem ekran başındaki izleyicilerde büyük yankı uyandırdı. “Sen Beni Satın Aldın” Sözleri Tepki Topladı Programda yer alan görüntülü konuşma kayıtlarında, Ümmü Gülsüm’ün iddialarını reddeden adamın skandal ifadeleri dikkat çekti. Kayda geçen sözlerde adam, “Sen bana 550 bin TL verdin ya, o başlık parasıydı. Artık sen bana istediğini yapabilirsin. Sen beni satın aldın. Artık seninim” ifadelerini kullandı. Bu sözler, stüdyodakiler başta olmak üzere sosyal medyada da büyük tepki çekti. Müge Anlı’dan Sert Tepki: “Bu Erkeklere Ne Olmuş Ya?” Olay karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Müge Anlı, programda sert bir çıkış yaptı. Canlı yayında yaşananlara tepkisini dile getiren Anlı, “Bu erkeklere ne olmuş ya?” sözleriyle hem izleyicinin duygularına tercüman oldu hem de olayın vahametini gözler önüne serdi. Ümmü Gülsüm: “Son Çare Olarak Buraya Geldim” Yaşadığı mağduriyeti anlatırken duygusal anlar yaşayan Ümmü Gülsüm, defalarca kandırıldığını ve sevgilisi tarafından evlilik hayaliyle parça parça para alındığını ifade etti. Toplamda 550 bin TL’lik bir kayba uğradığını belirten kadın, sesini duyurmak ve adalet aramak için son çare olarak Müge Anlı’nın kapısını çaldığını söyledi. Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor Programın yayınlanmasının ardından sosyal medyada çok sayıda kullanıcı, yaşanan olaya dair yorumlarda bulundu. Kullanıcılar, dolandırıcılık iddialarına tepki gösterirken, bu tür duygusal manipülasyonların önüne geçilmesi gerektiğine dikkat çekti. Müge Anlı’nın konuyu detaylarıyla işlemesi ve mağdurun yanında yer alması da izleyicilerden destek aldı. Haberler.com

Geri